Arco Flagelanci

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Sykstus
Masakrator

Arco Flagelanci

Post autor: Sykstus »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zdjęcia niezbyt ;/ Ale ostatnie chyba nawet mogą być :P Komentarz mile widziany jak zawsze :P
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2007, o 17:12 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Ojoj, mogłeś bardziej te hełmy (?) wyciągnąć... skóra też jakaś taka nie tęga, ale może to wina zdjęć.
Za to podstawki są ok :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Acro to mogą być baci ;)
Arco!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Mea Culpa Tomash... Tak dawno nie grałem że zapomniałem jak to się pisze :P
Alvares@ To nie hełmy tylko worki :P Tak żeby przypadkiem czegoś nie zobaczyli :P Postram sie w najbliższym czasie zrobić zdjęcia za dnia :) Teraz mam na stałe cyfrówkę w domu więc mogę kombinować :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Sykstus pisze:Mea Culpa Tomash... Tak dawno nie grałem że zapomniałem jak to się pisze :P
Nie ma sprawy. Lokalny przedstawiciel Ordo Hereticus się z Tobą skontaktuje, przed nim się wytłumaczysz ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Sykstus pisze:Postram sie w najbliższym czasie zrobić zdjęcia za dnia
Niekoniecznie ;) Wystarczy, że odsuniesz figurki od obiektywu, ustawisz je w padającym na nie świetle, gdzie nic na nie nie będzie rzucało cienia, zwiększysz głębię ostrości i dasz dłuższy czas naświetlania :)

A co do samego malowania, to podobają mi się: schemat kolorystyczny, metaliki i podstawki :) Zdjęcia trochę zamazane, więc nt. detali ciężko coś powiedzieć, ale widać, że figurki są pomalowane starannie :)

Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Sykstus
Masakrator

Dzięki Sławol za rady spróbuje coś takiego zrobić ;) Ja tak 5-7 h siedzę(liczę wraz z wszystkimi przerwami itp..) nad jedną figurką więc staram się żeby dosyć ładnie wyglądała :)
Tomash pisze:
Sykstus pisze:Mea Culpa Tomash... Tak dawno nie grałem że zapomniałem jak to się pisze :P
Nie ma sprawy. Lokalny przedstawiciel Ordo Hereticus się z Tobą skontaktuje, przed nim się wytłumaczysz ;)
Tak się składa że chyba jestem jedynym takim przedstawicielem w okolicy :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wydaje mi sie że wyszły nieco lepiej :P Jakby ktoś był zainteresowany to mogę wkleić nowe zdjęcia Penitenta (tego co był już kiedyś pokazywany)

Awatar użytkownika
Terradon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Terradon »

Dla mnie fajne.

Całkiem nieżle pomalowane, świetny schemat kolorów i ciekawe podstawki

Sykstus
Masakrator

Schemat taki jak GW pokazuje na pudełku (no tylko ja wybrałem same czerwone "worki" na głowach :P ) Ale właśnie te kolory pasują do mojej armii ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Sykstus pisze:
Tomash pisze:Lokalny przedstawiciel Ordo Hereticus się z Tobą skontaktuje, przed nim się wytłumaczysz ;)
Tak się składa że chyba jestem jedynym takim przedstawicielem w okolicy :P
a slyszales o Officio Assassinorum? :badgrin:

faktycznie zdjecia slabe... podstawki mi sie podobaja :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Sykstus
Masakrator

Doszedłem do wniosku że jedyne słuszne zdjęcia wychodzą w pełnym słońcu ;)

ODPOWIEDZ