Arco Flagelanci
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Arco Flagelanci
Zdjęcia niezbyt ;/ Ale ostatnie chyba nawet mogą być Komentarz mile widziany jak zawsze
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2007, o 17:12 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.
Acro to mogą być baci
Arco!
Arco!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mea Culpa Tomash... Tak dawno nie grałem że zapomniałem jak to się pisze
Alvares@ To nie hełmy tylko worki Tak żeby przypadkiem czegoś nie zobaczyli Postram sie w najbliższym czasie zrobić zdjęcia za dnia Teraz mam na stałe cyfrówkę w domu więc mogę kombinować
Alvares@ To nie hełmy tylko worki Tak żeby przypadkiem czegoś nie zobaczyli Postram sie w najbliższym czasie zrobić zdjęcia za dnia Teraz mam na stałe cyfrówkę w domu więc mogę kombinować
Nie ma sprawy. Lokalny przedstawiciel Ordo Hereticus się z Tobą skontaktuje, przed nim się wytłumaczyszSykstus pisze:Mea Culpa Tomash... Tak dawno nie grałem że zapomniałem jak to się pisze
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Niekoniecznie Wystarczy, że odsuniesz figurki od obiektywu, ustawisz je w padającym na nie świetle, gdzie nic na nie nie będzie rzucało cienia, zwiększysz głębię ostrości i dasz dłuższy czas naświetlaniaSykstus pisze:Postram sie w najbliższym czasie zrobić zdjęcia za dnia
A co do samego malowania, to podobają mi się: schemat kolorystyczny, metaliki i podstawki Zdjęcia trochę zamazane, więc nt. detali ciężko coś powiedzieć, ale widać, że figurki są pomalowane starannie
Pozdrawiam
Sławol
Dzięki Sławol za rady spróbuje coś takiego zrobić Ja tak 5-7 h siedzę(liczę wraz z wszystkimi przerwami itp..) nad jedną figurką więc staram się żeby dosyć ładnie wyglądała
Wydaje mi sie że wyszły nieco lepiej Jakby ktoś był zainteresowany to mogę wkleić nowe zdjęcia Penitenta (tego co był już kiedyś pokazywany)
Tak się składa że chyba jestem jedynym takim przedstawicielem w okolicyTomash pisze:Nie ma sprawy. Lokalny przedstawiciel Ordo Hereticus się z Tobą skontaktuje, przed nim się wytłumaczyszSykstus pisze:Mea Culpa Tomash... Tak dawno nie grałem że zapomniałem jak to się pisze
Wydaje mi sie że wyszły nieco lepiej Jakby ktoś był zainteresowany to mogę wkleić nowe zdjęcia Penitenta (tego co był już kiedyś pokazywany)
a slyszales o Officio Assassinorum?Sykstus pisze:Tak się składa że chyba jestem jedynym takim przedstawicielem w okolicyTomash pisze:Lokalny przedstawiciel Ordo Hereticus się z Tobą skontaktuje, przed nim się wytłumaczysz
faktycznie zdjecia slabe... podstawki mi sie podobaja
"I fart in your general direction"