A tak na serio ja bym wyluzował. Jeździmy na te turnieje razem i jakimś dziwnym cudem wszyscy się dogadujemy. Ale w necie każdy sobie e-penisa dorabia

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Nie sadze. Teraz zakamuflowany hejt moze juz spokojnie wyjsc na powierzchnie, a wojna Warszawsko-Slaska rozpoczac sie na nowo.Sławol pisze:
Czy Wy sobie kiedyś odpuścicie?
Gdzieś komuś mówiłem na DMP, że Warszawa-Śląsk w WFB to jak Gorzów-Zielona Góra w żużluRince pisze:Nie sadze. Teraz zakamuflowany hejt moze juz spokojnie wyjsc na powierzchnie, a wojna Warszawsko-Slaska rozpoczac sie na nowo.Sławol pisze:
Dla zwały to możesz kogoś nazwać "miękką fają", jak już lecimy per k... i per ch... na ogólnym to ja nie wiem czy to zwała...Golonka pisze: Kurcze ja rozumiem, że to w sumie są "hejty" dla "zwały", ale po kiego grzyba to już nie rozumiem.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Sławol pisze:Gdzieś komuś mówiłem na DMP, że Warszawa-Śląsk w WFB to jak Gorzów-Zielona Góra w żużluRince pisze:Nie sadze. Teraz zakamuflowany hejt moze juz spokojnie wyjsc na powierzchnie, a wojna Warszawsko-Slaska rozpoczac sie na nowo.Sławol pisze:
Dawaj na zamknięteJBC jest print skrin do wglądu administracji na jej prośbę
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A ty byś się wykazał przykładem a nie pajacowaniem może bo widzę że na chwilę obecną tylko tyle robisz w tym temacie...Jankiel pisze:Dawaj na zamknięteJBC jest print skrin do wglądu administracji na jej prośbę
Każdy dobry turniej musi się skończyć flejmem. Nie ma flejma - było słabo.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
We Wrocławiu na stole gramy w Figurynki.Zielony pisze:ze jak?Toczek pisze:i załatwicie to jak duże chłopaki na stole.