Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Post autor: Cauliflower »

Mnie niestety nie będzie na 100%.

Nie ograniczacjie Kadaia, jak open to open. Chciałbym w końcu zobaczyć to w akcji :D 2 kadaje to brak helupy, a znowu nie jest aż tak ciężko je zabić. 2 abomy, 2 hydry czy 4 feniksy to też nie najprzyjemniejszy widok, ale taki już czar tego turnieju :)

Udanej zabawy!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Cauliflower pisze:Mnie niestety nie będzie na 100%.

Nie ograniczacjie Kadaia, jak open to open. Chciałbym w końcu zobaczyć to w akcji :D 2 kadaje to brak helupy, a znowu nie jest aż tak ciężko je zabić. 2 abomy, 2 hydry czy 4 feniksy to też nie najprzyjemniejszy widok, ale taki już czar tego turnieju :)

Udanej zabawy!!!

Jakie kadaje, jakie feniksy? :D

Dwa gumiaki, 4 wróble, to jest dopiero nieprzyjemny widok. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Laik pisze:rozumiem, wystarczy że ograniczy się trochę Epidemiusa i będziesz za :)
Teclisa też ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Kalesoner pisze: Co za pytanie?
A dlaczego tak?
Dlatego że to integralna cześć gry
Wiec wracamy do pytania dlaczego nie :wink:
Sevi pisze: Teclisa też ;)
Z teclisem grałem 2 razy w poznaniu i mam o nim wyrobioną opinie ze to bolo jakich mało(jest nie porównywalnie gorszy do np takiego Epidemiusa już jego brat wydaje się ciekawszy )
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Chyba gry w kanciapie u kolegi. :-D
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jęczycie jak baby. Jak ma byc słonce z 6 kosci to nic innego przy tym nie jest bardziej OP
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Niedziel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Niedziel »

a niech wszystko bedzie:)
Prawdziwy Legionista nie ma kaca...

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

-Qc- pisze:Jęczycie jak baby. Jak ma byc słonce z 6 kosci to nic innego przy tym nie jest bardziej OP
Słóńce ma być z 4 kości. A co do speciali to jestem przeciw :) Argumentuje to tym, że Daemon Prince na wypasie i tak jest lepszy od wszystkich innych speciali, których mam w booku więc skoro ja nie wystawię speciala to po co inni mają wystawiać?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Kosmo pisze:
-Qc- pisze:Jęczycie jak baby. Jak ma byc słonce z 6 kosci to nic innego przy tym nie jest bardziej OP
Słóńce ma być z 4 kości. A co do speciali to jestem przeciw :) Argumentuje to tym, że Daemon Prince na wypasie i tak jest lepszy od wszystkich innych speciali, których mam w booku więc skoro ja nie wystawię speciala to po co inni mają wystawiać?
masz racje, doczytałem. W takim razie dajcie Epidemiusa to przyjade wygrywać :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Specjale!
Slonce z 5 też byłoby dobre, inaczej takiego odziałku 20 ogrow się nie tknie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

WojtuśŚ pisze:Specjale!
Slonce z 5 też byłoby dobre, inaczej takiego odziałku 20 ogrow się nie tknie.
oddzial 18 bestii powinien dac radę. musisz po prostu wejsc na wyzszy poziom metafizyki ^^

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

hej hej
Będę choćby skały defekowały ;) daję swój głos (w głosowaniu, którego nie ma wcale ;) ) na speciale. mam kminę na skavki na throcie.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Bombaj pisze:hej hej
Będę choćby skały defekowały ;) daję swój głos (w głosowaniu, którego nie ma wcale ;) ) na speciale. mam kminę na skavki na throcie.
Yupii!!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

pozycze armie chd.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

:lol2:
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

ślivek
Kretozord

Post autor: ślivek »

Spece są spoko. Nie rozumiem po co w turnieju "un-limited" przycinać tak wszystko. Skoro raczej staramy się unikać cięć (a tniemy już magię) to przytnijmy tych specjali gnących system ale po co wszystkich? Czy poza Wochowym epidemiusem i wedle niektórych groźnym teclisem (moim zdaniem już ta Alarielle jest groźniejsza) jest ktoś jeszcze kto jak na swoje punkty jest za mocny?
Nawet zresztą jak by się okazało że ktoś wymyśli ubercombo na z pozoru słabym specjalu to przecież nie stanie się tragedia tylko następnym razem się go przytnie. A i tak raczej tak się nie stanie bo mało kto ma ogranych specjali bo prawie nigdzie na nich nie można grać i i tak ponad 80% rozpisek byłaby bez speców nawet jeśliby można brać epidemiusa. Bądźcie oryginalni i dajcie pograć bardziej open choć ten raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

najlepsza kontra na epidemiusa to slonce z 6 kosci co ture. ten czar rozwiazuje problem wszystkich przegiec.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

To i brzytwa :D
Ale jak już wrzucacie słonko z 6 kości to jeszcze dwellersów bez ograniczeń.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2013, o 22:27 przez Golonka, łącznie zmieniany 1 raz.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Jankiel pisze:najlepsza kontra na epidemiusa to slonce z 6 kosci co ture. ten czar rozwiazuje problem wszystkich przegiec.
Przegięte OK, OG, TK, DF... Niech to zginie i przepadnie od słońca! :D

ODPOWIEDZ