Nie ograniczacjie Kadaia, jak open to open. Chciałbym w końcu zobaczyć to w akcji

Udanej zabawy!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cauliflower pisze:Mnie niestety nie będzie na 100%.
Nie ograniczacjie Kadaia, jak open to open. Chciałbym w końcu zobaczyć to w akcji2 kadaje to brak helupy, a znowu nie jest aż tak ciężko je zabić. 2 abomy, 2 hydry czy 4 feniksy to też nie najprzyjemniejszy widok, ale taki już czar tego turnieju
![]()
Udanej zabawy!!!
Teclisa teżLaik pisze:rozumiem, wystarczy że ograniczy się trochę Epidemiusa i będziesz za
Dlatego że to integralna cześć gryKalesoner pisze: Co za pytanie?
A dlaczego tak?
Z teclisem grałem 2 razy w poznaniu i mam o nim wyrobioną opinie ze to bolo jakich mało(jest nie porównywalnie gorszy do np takiego Epidemiusa już jego brat wydaje się ciekawszy )Sevi pisze: Teclisa też
Słóńce ma być z 4 kości. A co do speciali to jestem przeciw-Qc- pisze:Jęczycie jak baby. Jak ma byc słonce z 6 kosci to nic innego przy tym nie jest bardziej OP
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
masz racje, doczytałem. W takim razie dajcie Epidemiusa to przyjade wygrywaćKosmo pisze:Słóńce ma być z 4 kości. A co do speciali to jestem przeciw-Qc- pisze:Jęczycie jak baby. Jak ma byc słonce z 6 kosci to nic innego przy tym nie jest bardziej OPArgumentuje to tym, że Daemon Prince na wypasie i tak jest lepszy od wszystkich innych speciali, których mam w booku więc skoro ja nie wystawię speciala to po co inni mają wystawiać?
oddzial 18 bestii powinien dac radę. musisz po prostu wejsc na wyzszy poziom metafizyki ^^WojtuśŚ pisze:Specjale!
Slonce z 5 też byłoby dobre, inaczej takiego odziałku 20 ogrow się nie tknie.
Yupii!!Bombaj pisze:hej hej
Będę choćby skały defekowałydaję swój głos (w głosowaniu, którego nie ma wcale
) na speciale. mam kminę na skavki na throcie.
Przegięte OK, OG, TK, DF... Niech to zginie i przepadnie od słońca!Jankiel pisze:najlepsza kontra na epidemiusa to slonce z 6 kosci co ture. ten czar rozwiazuje problem wszystkich przegiec.