Nie będą opisywał opakowania w jakim znajduje się figurka bo bo zrobił to już quidamcorvus. Swoją drogą zastanawiam się dlaczego miałem w zestawie podstawkę bez rowka na figurkę skoro ona sama posiada tą blaszke? Zresztą blaszke można ułamać samymi palcami(albo użyć innej podstawki) bo metal jest taki miękki. Dzieki temu,że metal jest taki miękki raczej nie będzie potrzebny pilnik do usunięcią nielicznych nadlewek(jedyna w miarę duża ta na ostrzu broni) nóż wystarczy. Broń idealnie pasuję w swoje miejsce ale piny nie zaszkodzą. Jak wiadomo figurki AoW są trochę większe od tych z WFB więc idealnie nadają się na championów lub innych szefów. Jak widać zbroja nie ma zbyt wielu szczegółów,ale mi akurat taka pasuję i nada się idealnie na nurglowego championa.
Podejrzewam, że nie długo sprawię sobie cały regiment tych wojowników bo mi sę strasznie spodobali:D
Zdjęcia jakie są takie są i dopóki mój aparat nie wróci lepszych nie będzię:( Choć mam nadzieje,że coś na nich widać.

Jak widać champion of pestilence jest dużo masywniejszy od imperialnego strzelca. Od lewej jest figurka z Hordes, Raging Heroes,WH40k, AoW i WFB. Jak widać champion of pestilence jest dużo masywniejśzy od imperialnego strzelca. Jak dla mnie nie ma to problemu bo wojownicy chaosu powinni być duzi i niemili.