Kościół Bogów Chaosu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kościół Bogów Chaosu
Religia ma sens, podważanie jej nie ma, a tym byłoby powstanie kolejnej wyssanej z dupy. Zachęcam do lektury Bilbii.
Przecież my tu ciągle o wolności wyznania!morgan10005 pisze:to politeizm może też.
Dziękuję, postoję.Marcins pisze:Religia ma sens, podważanie jej nie ma, a tym byłoby powstanie kolejnej wyssanej z dupy. Zachęcam do lektury Bilbii.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Jesli mormoni wywalcza sobie poligamie w kanadzie z pobudek religijnych to chaosowy zwiazek wyznaniowy nie moze byc gorszy :p
Marci obrazasz moje uczucia religijne a to przestepstwo w naszym kraju. Religia Slaanesha to stara i madra religia ale zeby o tym wiedziec musialbys przeczytac swiete ksiegi ab do doch i woch. Goraco polecam odnajdziesz dzieki nim jednego z 4 prawdziwych Bogow Chaosu i od razu bedzie ci lepiej
Marci obrazasz moje uczucia religijne a to przestepstwo w naszym kraju. Religia Slaanesha to stara i madra religia ale zeby o tym wiedziec musialbys przeczytac swiete ksiegi ab do doch i woch. Goraco polecam odnajdziesz dzieki nim jednego z 4 prawdziwych Bogow Chaosu i od razu bedzie ci lepiej
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- morgan10005
- Falubaz
Przeczytałem stary i nowy testament, kilka apokryfów itp., byłem kilka lat ministrantem i lektorem.Marcins pisze:Religia ma sens, podważanie jej nie ma, a tym byłoby powstanie kolejnej wyssanej z dupy. Zachęcam do lektury Bilbii.
Doszedłem do wniosków:
- żadna religia nie ma sensu - pastafarianie to dobitnie pokazują
- większość wyznawców łącznie z kapłanami nawet nie ma pojęcia co jest w ich "świętych" księgach
- morgan10005
- Falubaz
Ciekawe czy gwałty będą zaliczane jako praktyka religijna?Akadera pisze:Jesli mormoni wywalcza sobie poligamie w kanadzie z pobudek religijnych to chaosowy zwiazek wyznaniowy nie moze byc gorszy :p
Co do kaplanskiej nie wiedzy to przyznaje sie i obiecuje poprawe bo za cholere nie wymowie imion demonow slaanesha bez kartki z zapisem fonetycznym :p
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Nie schodźmy na standardowe forumowe przepychanki religijne, bo zaraz się zrobi niemiło. Potem wpadnie jakiś admin-nazista z kotkiem w avatarze i już w ogóle nie będzie niczego.
Ten temat powstał dla zainteresowanych pomysłem, więc niech Ci, którym się nie podoba, nie sabotują go.
Chcemy sobie pogadać o absurdach i nie mamy zamiaru zmuszać Marcinsa do czczenia Slaanesha ani palić mu Biblii. Chill.
Więc jeszcze raz proszę o spokój w temacie.
No i wróćmy do Chaosu!
Ten temat powstał dla zainteresowanych pomysłem, więc niech Ci, którym się nie podoba, nie sabotują go.
Chcemy sobie pogadać o absurdach i nie mamy zamiaru zmuszać Marcinsa do czczenia Slaanesha ani palić mu Biblii. Chill.
Więc jeszcze raz proszę o spokój w temacie.
No i wróćmy do Chaosu!
Bo chrześcijanizm wcale nie jest religią wyssaną z dupy Lepiej marcins po prostu daj nam sobie tutaj podyskutować i odpuść sobie nawracanie forumowiczówReligia ma sens, podważanie jej nie ma, a tym byłoby powstanie kolejnej wyssanej z dupy.
A ja na DMP myślałem, że tylko żartujesz z tym kultem bóstw chaosu Jasiuuu Następnym razem nie uciekaj tak szybko z flaszką to przedyskutujemy szczegóły
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
- morgan10005
- Falubaz
Ciekawe jaki kształt będzie miała świątynia Slanesha w centrum Warszawy?
Spokojnie, przecież nikogo nie atakuje, zwracam jedynie uwagę, że ten temat nie powinien istnieć. Za to mam poczucie, że moja religia, która na dzień dzisiejszy istnieje bardziej niż ta wasza wyimaginowana, jest tutaj obrażana. Proszę tego nie czynić. Ręczę głową, że chrześcijanizm nie jest religią wyssaną z dupy. Apeluje o jej poważne traktowanie i należny szacunek.
W sumie możemy rozwiązać problem islamu. Wystarczy, że otworzymy w każdej muzułmańskiej stolicy wrota do domeny Chaosu i wpuścimy na ulice po kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy demonów Khorna XD
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Internet to miejsce wolnych słów i wyznań. Każdy tutaj może sobie wierzyć w co chce. Tera aktualnie obrażasz innych, nieszanując ich podejścia do wiary. Jeśli ten temat nie powinien istnieć, to po prostu sobie dodaj go do ignorowanych. Jeśli czujesz się obrażony to brawo, jesteś snobem. A może my czujemy się obrażani, bo narzucasz słuszność jednej religii?Marcins pisze:Spokojnie, przecież nikogo nie atakuje, zwracam jedynie uwagę, że ten temat nie powinien istnieć. Za to mam poczucie, że moja religia, która na dzień dzisiejszy istnieje bardziej niż ta wasza wyimaginowana, jest tutaj obrażana. Proszę tego nie czynić. Ręczę głową, że chrześcijanizm nie jest religią wyssaną z dupy. Apeluje o jej poważne traktowanie i należny szacunek.
Proponuję główną bryłę w kształcie kobiecego sromu, z 4 minaretami w kształcie penisów dookoła dla uspójnienia całości parę macek tu i ówdzie, tak dla architektonicznej nonszalancji.morgan10005 pisze:Ciekawe jaki kształt będzie miała świątynia Slanesha w centrum Warszawy?
haha też nad tym dziś dumałem i wyszło mi że niewiele kucy da radę tak się babci postawić (ZWŁASZCZA GDY W GRĘ WCHODZI RENTA)Smh pisze: ciekaw jestem ilu "kozaków" będzie miało jaja pójść do parafii tam gdzie byli chrzczeni i podpisać papiery...
Panie Marcins czytałem Biblię (wersje prawosławną w każdym razie ) i powiem tyle: słaby fluff - w dodatku zerżnięty z innych podręczników i co chwila erratowany. Polecam Edde Poetycką o Vikingowskich bogach albo Liber ChaoticeZachęcam do lektury Bilbii.
T
Projekty minaretów już dawno na wschodzie mamy zrobione
Marcins mi też za ciebie wstyd ale nie chce mi się zawracać głowy modlitwami jakie wyznawcy bóstw chaosy znoszą w intencji niewiernych; do Nurgla by obdarzył trądzikiem i nadwagą 100kg, Slaanesha by przyszedł z wielkim dildosem w nocy, Tzeentcha by w ramach mutowania zamienił głowę miejscami z tyłkiem i Khorna by siekierą uciął co nieco
Kucyki widzę tylko na ołtarzu ofiarnym albo jako salami choćby z mackami
Marcins mi też za ciebie wstyd ale nie chce mi się zawracać głowy modlitwami jakie wyznawcy bóstw chaosy znoszą w intencji niewiernych; do Nurgla by obdarzył trądzikiem i nadwagą 100kg, Slaanesha by przyszedł z wielkim dildosem w nocy, Tzeentcha by w ramach mutowania zamienił głowę miejscami z tyłkiem i Khorna by siekierą uciął co nieco
Kucyki widzę tylko na ołtarzu ofiarnym albo jako salami choćby z mackami
marcins ma na tyle przyzwoitości i poczucia obowiązku że zwraca wam uwagę i chce mu się tłumaczyć kwestie oczywiste. mi nie. jeżeli jego ( i moja) religia nakazuje mu powiedzieć wam że źle robicie to nazywanie go snobem jest nie na miejscu, pozwolę sobie na nienazwanie tego. jeżeli piszesz żebym nie czytał waszych bzdur pisanych dla jaj to jesteś na poziomie pana Darskiego z jego radą nieprzychodzenia na koncerty dla osób wrażliwych na darcie Biblii. Jeżeli Rasti nurtują cię jakieś pytania to wal śmiało chętnie na nie odpowiem(jeśli będę umiał) bo zakładam że twoja postawa wynika z braku wiedzy a nie ze złej woli. zapraszam również do kozłowa może wyjaśnimy sobie pewne kwestie.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Szkoda mi ludzi, którzy biorą na poważnie to co napisane jest w tym temacie.
Proszę o więcej dystansu do pewnych spraw.
Nikt tu nie obraża Boga i Chrześcijaństwa.
Dopóki nie zaczęliście się tu wypowiadać to było miło i spokojnie.
Pozdrawiam.
Matis.
Proszę o więcej dystansu do pewnych spraw.
Nikt tu nie obraża Boga i Chrześcijaństwa.
Dopóki nie zaczęliście się tu wypowiadać to było miło i spokojnie.
Pozdrawiam.
Matis.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów