Malarska Aktywacja 2013 - Zgłoszenia

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Re: Malarska Aktywacja 2013 - Zgłoszenia

Post autor: ^Karpiu^ »

Yamcha pisze:Widzę że tutaj po wstępnej ekscytacji, ludzie też zrobili sobie wolne :)
lol mow za siebie :D
w sumie rozstrzygnie sie miedzy toba a Karkowa. nie wiem czy uda mi sie was przebic zwlaszcza ze bede tydzien w plecy

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Ja też dalej pracuję nad swoimi figsami, choć do tempa linii produkcyjnej mi daleko ;)

Awatar użytkownika
Yamcha
Chuck Norris

Post autor: Yamcha »

Karpiu, to że Ty pracujesz to ja wiem. Widziałem, dobra robota. Dużo modeli.
Marcin (Kark) też troche popracował, ale mówił że wyjeżdża i w etapie herosów udziału znacząco nie weźmie.
Ale patrz na date ostatniego posta przed moim :P no i tabelka 80 osób się zgłosilo z 8 dotrwało do końca :)

PS: i sypnij jakoś hojnie tymi herosami w lipcu, wszak za 12 dni koniec.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Yamcha pisze:Karpiu, to że Ty pracujesz to ja wiem. Widziałem, dobra robota. Dużo modeli.
Marcin (Kark) też troche popracował, ale mówił że wyjeżdża i w etapie herosów udziału znacząco nie weźmie.
Ale patrz na date ostatniego posta przed moim :P no i tabelka 80 osób się zgłosilo z 8 dotrwało do końca :)

PS: i sypnij jakoś hojnie tymi herosami w lipcu, wszak za 12 dni koniec.
Wiesz zobacze co mi sie uda planuje chociaz dwoch Van Horstmanow i Galraucha pomalowac. Teraz mi np tydzien ucieka bo siedze w Warszawie na szkoleniu plus jeszcze nad 3 wagonami krasnoludow siedze :D wraz z herosmi

Lol wlasnie zobaczylem punktacje teraz :D Jak przeskocze Karkowe to bede miec farta ale jest to do zrobienia :D

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Fireant Gdzie aktualizacja Hmmmmmmm ?

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Już się zacząłem martwić czy Fajrantowi się coś nie stało...

Awatar użytkownika
Fireant
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fireant »

Witam gorąco ciepłymi przeprosinami! Niestety, ze smutkiem przyznaję, że potworna, prawie dwumiesięczna obsuwa w terminowości wynika jedynie z faktu, że próbowałem ciągnąć tę zabawę samodzielnie, a kiedy wszechświat widzi taką zabawę, od razu sprzedaje człowiekowi solidnego kopniaka w cztery litery – i tak oto tygodniowa wycieczka do Montenegro zamieniła się w ponad półtoramiesięczne zwiedzanie niemalże średniowiecznego szpitala, kiedy to nagły przypływ religijności zmusił mnie do lekkiej wspinaczki w górach w drodze do kościółka Św. Tryfusa. Droga to okazała się na tyle zdradliwa, że rozwaliła mi kolanko i zrujnowała rzepkę. Leczyłem się więc, kurowałem i umierałem z nudów, dopóki nie zdjęto gipsu. Mam teraz śliczną, kilkunastocalową szramę na kolanku!

Oczywiście, nie jest to wymówka dla wszystkich aktywnych uczestników, którzy ciężko pracowali by zmieścić się w terminach, malowali w pocie czoła i oczywiście, liczą na konkluzję! Więc bez dalszego zwlekania, weźmy się za ten ostatni etap, zliczmy punkty, dajmy jurorom kilka dni na wyłonienie zwycięzców w każdej możliwej kategorii i rozdajmy nagrody, bo przecież wszyscy, co podjęli trud wzięcia udziału w tym uroczym karambolu na to liczą!

Bez zbędnych ceregieli więc, przejdźmy do dwóch kluczowych spraw – po pierwsze, pod TYM linkiem znajduje się aktualna tabelka wyników; Czwarty Etap jest już podliczony, ale nadal czekamy na punktację za malowanie i punkty bonusowe, które pojawią się tak szybko, jak uzyskam odpowiedzi jurorów. Poniżej zaś znany wam formularz! Zgłaszajcie więc swoje prace do finałowego etapu, podliczymi punkty, i jak nic nie wybuchnie, w tydzień się ze wszystkim uwiniemy! :) Do dzieła.
Fireant - Kolejny nudny blog o grach bitewnych...
Wrota - Polska sieć blogów bitewnych!

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

I kolejna Obsuwa :( Kiedy wyniki ??

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Gratulacje dla zwycięzców! =D> =D> =D>