IMO bardzo porządny Table Top. Mi osobiście podobają się takie przyciemnione kolory, oddają klimat campieniaespoo pisze:Pierwsze co to chciałbym wszystkich powitać. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Żeby długo nie owijać w bawełnę, oto moja armia. Przynajmniej ta "pomalowana" cześć. Wiele z tych modeli nie jest jeszcze dokończonych lub jest do poprawy(driady, wild riders), ale sami pewnie wiecie, że jak już coś jest jako tako pomalowane to już sie człowiekowi nie chce tego poprawiać.
W najbliższych dniach zrobię jeszcze zdjęcia mojemu magowi, ale najpierw muszę go odzyskać z konkursu malarskiego w Bardzie.
Galeria
Moderator: Gremlin
O co tu loto? Bo tak przeglądam i chyba pomyliłeś tematykę bo to WH a nie modele z Drugie wojny. Kup zamiast 5 samolotów boxa driad i to maluj i ćwicz.
Co do farb to alternatywą mogą być farby akrylowe takie używane do malowania przez artystów mały zastaw nie jest drogi około 27 zł i masz 12 farb po 12 ml , lub tez kupowanie takich farb osobno koszt tez nie jest doży, i już o tak na koniec.
Co do farb to alternatywą mogą być farby akrylowe takie używane do malowania przez artystów mały zastaw nie jest drogi około 27 zł i masz 12 farb po 12 ml , lub tez kupowanie takich farb osobno koszt tez nie jest doży, i już o tak na koniec.
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Bartekk, usunalem zdjecia. Nie byly zwiazane z lesnymi elfami ani nawet Warhammerem ogolnie (ostatnia fotka to byla juz w ogole jakas mega zagadka) . O swoje dokonania malarskie (najlepiej juz zwiazane z WFB) pytaj, prosze, bezposrednio na podforach malarskich.