Po to ją puściłem.Morog pisze:kometa ustawiła grę
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Po to ją puściłem.Morog pisze:kometa ustawiła grę
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Podziękuj mu że powiedział że ok jest przy usuwaniu ran wyciągnąć dwóch masterów z combatu :/Solider pisze:Solider vs AlMalik 3:0 (1500:1590)
Dzięki za grę.
Szczególne podziękowania dla Sławka, za rzucenie 6 w czwartej turzeNo i przypilnowanie kilku zasad, dzięki.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja się nie muszę bać, wystarczy, że wygram swój mecz, ale Ironhead, chyba się nie podda bez walki.Sławek pisze:...
SOLIDER BOJ SIE TEGO MECZUalbo w jedna strone 4:0 albo w druga