Po to ją puściłem. Ale fakt jest taki, że było kilka takich momentów dla każdej ze stron... ach co to był za mecz.Morog pisze:kometa ustawiła grę
VII Liga Rivendell 2400 Open
Re: VII Liga Rivendell 2400 Open
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2013, o 19:01 przez Solider, łącznie zmieniany 1 raz.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
moj czarujacy general mial 1 ture na dispelowanie i zostawilem 5 kosci na dispell i wskrzeszenie a z 3 rzucilem snajpere-3x6 potem 2,2 na miscasta i 1 na wciagniecie i wszystkie kosci zabrane.. w 3 turze mialem ok 5-6 i rzucilem 1 wskrzeszanie z 2 i z 4 dispell - 14.. czwarta tura same wskrzeszania zeby ratowac pkt ale w 4 turze kulnalem 6 i gra sie skonczyla
a w combacie nie bylem :p
a w combacie nie bylem :p
Podziękuj mu że powiedział że ok jest przy usuwaniu ran wyciągnąć dwóch masterów z combatu :/Solider pisze:Solider vs AlMalik 3:0 (1500:1590)
Dzięki za grę.
Szczególne podziękowania dla Sławka, za rzucenie 6 w czwartej turze No i przypilnowanie kilku zasad, dzięki.
Janus do Kasi: "To jest maska. 20:0. Ale taka lekka..."
Kegriz : Misha (3:0) mimo że w małych w plecy (760:1498)
pierwszy raz wygrałem z Wampirami. Orki chleją dziś do rana.
Jak już Savage weszły do budy wybijając 20 zombie to już nie wyszły.
Generał na dziku zaśpiewał "Słooońce, świeci nad nami..." rzucił 6 (inicjatywa 5)
i zaczął śpiewać "podążaj w stronę słooońcaaa" i odszedł wraz z nim.
dzięki za grę chociaż zmierzył bym się z tą rozpiską na euro bo niedosyt pozostaje.
pierwszy raz wygrałem z Wampirami. Orki chleją dziś do rana.
Jak już Savage weszły do budy wybijając 20 zombie to już nie wyszły.
Generał na dziku zaśpiewał "Słooońce, świeci nad nami..." rzucił 6 (inicjatywa 5)
i zaczął śpiewać "podążaj w stronę słooońcaaa" i odszedł wraz z nim.
dzięki za grę chociaż zmierzył bym się z tą rozpiską na euro bo niedosyt pozostaje.
Rafał
spoko rewanz ogarniemy jakos w wersji euro
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
No chłopaki, to z kim gram? Pytam, bo mam czas w środę.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Najlepiej zakończyć je remisem.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ja się nie muszę bać, wystarczy, że wygram swój mecz, ale Ironhead, chyba się nie podda bez walki.Sławek pisze:...
SOLIDER BOJ SIE TEGO MECZU albo w jedna strone 4:0 albo w druga
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Solider vs Ironhead 0:3 w małych to 1100 do 1600, z jakimiś końcówkami.
Jeszcze raz wielkie dzięki za grę w miłym i kulturalnym towarzystwie.
Jeszcze raz wielkie dzięki za grę w miłym i kulturalnym towarzystwie.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious