Taa, tylko że jego armia była żywa i nie można było jej posklejać i podmalować po walceKasia pisze:Napoleon też był dzieckiem
wyśmiane hobby
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: wyśmiane hobby
Nigdy mi się nie zdarzyło by ktoś wyśmiał moje hobby. W sumie ja sam to nie raz robię, rzecz jasna nigdy serio... ale takie wyśmiewanie z przymrużeniem oka w wykonaniu ludzi, którzy sami są zapalonymi graczami i malowaczami to jedyne z jakim się spotkałem.
Moja rekomendacja - ignoruj.
Moja rekomendacja - ignoruj.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Moja rekomendacja - dociśnij czymś zgryźliwym o wieku wyśmiewających.Cyel pisze:Moja rekomendacja - ignoruj.
U mnie w rodzinie po każdej grze mój tata pyta, jak mi poszło i ile wygrałam . Jeśli chodzi o to, co pisaliście wcześniej na temat kobiet,że akceptują to,żeby facet się nie szlajał, to zgodzę się z tym częściowo. Jasne, cieszę się,że mój facet nie chodzi upijać się itp , ale dla mnie przede wszystkim granie to mega fun i ja sama chętnie z Nim gram. Co prawda nie gram zbyt dobrze i dlatego na turniejach widać mnie jedynie jako dice familiara...no może w parówkach, ale samodzielnie jeszcze nie gram. Hobby to najlepsza rzecz, jaką można mieć, a mam wrażenie,że w battle`a grają sami naprawdę sympatyczni ludzie
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
To jakoś świadczy o kondycji poznańskiej sceny Battla nie?
Nic nie działa na laski jak opowieść o tym jak epicko przesuwasz plastikowe pacynki ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Nic nie działa na laski jak opowieść o tym jak epicko przesuwasz plastikowe pacynki ^^
Qc, już drugi twój post trafia do mojego podpisu
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Raczej "Czy chcesz zobaczyć mojego potężnego generała?"chida pisze:Plastikowe pacynki, plastikowymi pacynkami, ale jak są świetnie pomalowane, to żadna się nie oprze Oto chłopcy zdradzam wam metody podrywu: Cześć Mała, chcesz pooglądać moje figsy (tu koniecznie puszczamy oczko)
Czy jeśli napiszę, że nienawidzę elfów czy lizardmenów, to podpis mój naruszy §4 pkt b. regulaminu Border Princes?
Tylko dopisane małym druczkiem: Podryw nie musi być w 100% tak skuteczny w przypadku gdy grasz Dwarfami...kondor44 pisze:Raczej "Czy chcesz zobaczyć mojego potężnego generała?"chida pisze:Plastikowe pacynki, plastikowymi pacynkami, ale jak są świetnie pomalowane, to żadna się nie oprze Oto chłopcy zdradzam wam metody podrywu: Cześć Mała, chcesz pooglądać moje figsy (tu koniecznie puszczamy oczko)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
czy leci z nami moderator?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Stare powiedzenie krasi mówi, że nie liczy się długość, ale grubość
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
A jak nie ma światła to w ogóle bez różnicyAndrzej pisze:Stare powiedzenie krasi mówi, że nie liczy się długość, ale grubość