wyśmiane hobby
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: wyśmiane hobby
mi właśnie też;)
Jak rozumiem Górken jest dla Ciebie bardziej wyrozumiały - ale prawdziwej miłości nawet Twoja potencja nie stanie na drodze...Andrzej pisze:Twoja dziewczyna mówi mi co innego
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Uwaga, Chida gra Wood elfami. Wiewiórki są w cenie.
powiedz to mojemu kumplowi - jest rudy a jakoś , żadna laska mu tego nie powiedziałaDiabliQ pisze:Rude jest najpiękniejsze
http://www.youtube.com/watch?v=k4jso5KdZ4k
Kuros miałem na myśli rude kobiety, za rudymi facetami nie przepadamKuros pisze:powiedz to mojemu kumplowi - jest rudy a jakoś , żadna laska mu tego nie powiedziałaDiabliQ pisze:Rude jest najpiękniejsze
http://www.youtube.com/watch?v=k4jso5KdZ4k
Czy mi się wydaje czy pojawił się klasyczny forumowy efekt "kobiety z figurkami" ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
szkoda prawda. Takby mogl jakas bitwe przegrac przez za slabo pocieniowana armie, lub wygrac dzieki takiej bez wysiwygu.Sławol pisze:Taa, tylko że jego armia była żywa i nie można było jej posklejać i podmalować po walceKasia pisze:Napoleon też był dzieckiem
"Pieszczenie wiewiórek"
Zapomniałeś o rzutach kostkami!Shino pisze:szkoda prawda. Takby mogl jakas bitwe przegrac przez za slabo pocieniowana armie, lub wygrac dzieki takiej bez wysiwygu.Sławol pisze:Taa, tylko że jego armia była żywa i nie można było jej posklejać i podmalować po walceKasia pisze:Napoleon też był dzieckiem