Panzer General online.

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Panzer General online.

Post autor: PiotrB »

http://cf.panzergeneral.com/en-GB/homepage

Kończą się beta testy w których miałem przyjemność brać udział. Firma ubisoft robi na prawdę świetna robotę .Gra jest doskonała pod wieloma względami - setki jednostek i tysiące scenariuszy - element kolekcjonerski i bardzo dobra AI komputera. Możliwość grania w multiplayera przy czym najdłuższą bitwę grałem 40 mniut. Na pierwszy rzut oka gra wydaje się łatwa - ale wcale taka nie jest.
Na razie będą amerykanie i Niemcy oraz ich zmagania we Włoszech i Afryce. Polecam bo nie długo premiera. Mnie wersja Beta wciągła kompletnie.. :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

fajnie, że ktoś jeszcze chce reaktywować takie tytuły. mogliby pomyśleć na wersjami na androida.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

To ja wtrącę swoje 0,03 pln. Jakby jeszcze ktoś chciał odświeżyć najlepszą grę świata to zapraszam: http://opengeneral.pl/
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

jak już przy tym jesteśmy to Open nie chodzi mi pod windowsem 8 :( jest na to jakaś rada? Swoją drogą super strona Groszek!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Fajnie to wyglada.

Kiedy bedzie dostepne? ;)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

PiotrB pisze:jak już przy tym jesteśmy to Open nie chodzi mi pod windowsem 8 :( jest na to jakaś rada? Swoją drogą super strona Groszek!
Pod win7 śmiga. O czymś takim jak odpalenie w trybie zgodności z xp/win 7 nawet nie pytam czy próbowałeś...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Już można zagrać. Zakładasz konto i generujesz sobie klucz na stronce: http://www.incgamers.com/2013/09/panzer ... y-giveaway. Wczoraj pograłem w bitwy szkoleniowe, fajnie to wygląda :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Niestety strona mi sie wykrzacza jak probuje tego kodu... ale zobaczymy, moze sie uda ;)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Grolshek pisze:
PiotrB pisze:jak już przy tym jesteśmy to Open nie chodzi mi pod windowsem 8 :( jest na to jakaś rada? Swoją drogą super strona Groszek!
Pod win7 śmiga. O czymś takim jak odpalenie w trybie zgodności z xp/win 7 nawet nie pytam czy próbowałeś...
ej ja stary jestem ,bierz to pod uwagę jak coś do mnie piszesz :) Mów po ludzku... :mrgreen:
Filup pisze:Niestety strona mi sie wykrzacza jak probuje tego kodu... ale zobaczymy, moze sie uda ;)
zaktualizuj Flesha :)....
Obrazek

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Mielilo mielilo i poszlo... chyba kwestia internetu, a nie flash, ale dzieki!

Dupa, wyskakuje security error i tyla... szkoda, chcialem to obczaic...
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 10:02 przez Filup, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

mój nick Paton- jak coś dodajcie mnie do friend bo wtedy możemy razem robić chalenge i pomagać sobie :)...co jest ważne bo jest sposobem na odzyskanie resuply...

Jak coś wytłumaczyć to dajcie znać - jest wiele ukrytych myków...
Obrazek

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Filup pisze:Dupa, wyskakuje security error i tyla... szkoda, chcialem to obczaic...
Wczoraj coś się posypało i mieli to naprawić, spróbuj dzisiaj.
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

mówię wam że musicie zaaktualizować flesha. To jest beta tam się wiele rzeczy jeszcze sypie - a wczoraj był general error bo dodawali nowe opcje. U mnie działa stabilnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

To nie ma nic wspolnego z flashem. Poczytajcie fora na ten temat... duzo ludzi ma ten problem, a tworcy probuja sobie z tym poradzic. To ma cos wpolnego z ustwieniami internetu, ale raczej dalej niz na wlasnym kopie. Up Flasha nic tu nie zmieni.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

ależ ja właśnie czytam fora i to właśnie admini z ubisoftu rozsyłali takie info które grzecznie powtarzam ale skoro wiesz lepiej i nie chce Ci się kliknąć aktualizuj to twoja sprawa...
Ja to zrobiłem i gram w tą grę z kilku miejsc gdzie internet dostarczają różni prowaiderzy i wszystko jest ok...free will :)
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, o 12:34 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Piotr, mam ten blad w firmie a w chacie na tym samym kompie smiga jak ta lala... To na prawde nie ma inc wspolnego z flashem.

I sie tak ni eirituj. Tak sie sklada, ze po twoim wczorajszym poscie aktualizowalem Flasha.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Panzer General, zęby zjadłem :D
Ile bitew z Kotletem rozegraliśmy to nie zliczę ;)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

eee, trochę pograłem i jestem maksymalnie zawiedziony, co to za shit ? :D
nie ma porównania do klasycznego PG 2

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

bo to jest gra kolekcjonerska online - żebyś w przyszłości kasę wydał - realną...ale i tak fajna. Pograj dłużej zobaczysz...
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Gra jest strasznie uproszczona, walka na 6 polach, strzelanie tylko do przodu. W dodatku wszystko wygląda jak magic: karty, HP dowódcy, boostery ;)
Aczkolwiek trochę się wkręciłem, mimo wszystko liczyłem na reaktywacje PG, a nie przeciętne odwzorowanie.

ODPOWIEDZ