Panzer General online.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Panzer General online.
http://cf.panzergeneral.com/en-GB/homepage
Kończą się beta testy w których miałem przyjemność brać udział. Firma ubisoft robi na prawdę świetna robotę .Gra jest doskonała pod wieloma względami - setki jednostek i tysiące scenariuszy - element kolekcjonerski i bardzo dobra AI komputera. Możliwość grania w multiplayera przy czym najdłuższą bitwę grałem 40 mniut. Na pierwszy rzut oka gra wydaje się łatwa - ale wcale taka nie jest.
Na razie będą amerykanie i Niemcy oraz ich zmagania we Włoszech i Afryce. Polecam bo nie długo premiera. Mnie wersja Beta wciągła kompletnie..
Kończą się beta testy w których miałem przyjemność brać udział. Firma ubisoft robi na prawdę świetna robotę .Gra jest doskonała pod wieloma względami - setki jednostek i tysiące scenariuszy - element kolekcjonerski i bardzo dobra AI komputera. Możliwość grania w multiplayera przy czym najdłuższą bitwę grałem 40 mniut. Na pierwszy rzut oka gra wydaje się łatwa - ale wcale taka nie jest.
Na razie będą amerykanie i Niemcy oraz ich zmagania we Włoszech i Afryce. Polecam bo nie długo premiera. Mnie wersja Beta wciągła kompletnie..
To ja wtrącę swoje 0,03 pln. Jakby jeszcze ktoś chciał odświeżyć najlepszą grę świata to zapraszam: http://opengeneral.pl/
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Fajnie to wyglada.
Kiedy bedzie dostepne?
Kiedy bedzie dostepne?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Pod win7 śmiga. O czymś takim jak odpalenie w trybie zgodności z xp/win 7 nawet nie pytam czy próbowałeś...PiotrB pisze:jak już przy tym jesteśmy to Open nie chodzi mi pod windowsem 8 jest na to jakaś rada? Swoją drogą super strona Groszek!
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Już można zagrać. Zakładasz konto i generujesz sobie klucz na stronce: http://www.incgamers.com/2013/09/panzer ... y-giveaway. Wczoraj pograłem w bitwy szkoleniowe, fajnie to wygląda
Niestety strona mi sie wykrzacza jak probuje tego kodu... ale zobaczymy, moze sie uda
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
ej ja stary jestem ,bierz to pod uwagę jak coś do mnie piszesz Mów po ludzku...Grolshek pisze:Pod win7 śmiga. O czymś takim jak odpalenie w trybie zgodności z xp/win 7 nawet nie pytam czy próbowałeś...PiotrB pisze:jak już przy tym jesteśmy to Open nie chodzi mi pod windowsem 8 jest na to jakaś rada? Swoją drogą super strona Groszek!
zaktualizuj Flesha ....Filup pisze:Niestety strona mi sie wykrzacza jak probuje tego kodu... ale zobaczymy, moze sie uda
Mielilo mielilo i poszlo... chyba kwestia internetu, a nie flash, ale dzieki!
Dupa, wyskakuje security error i tyla... szkoda, chcialem to obczaic...
Dupa, wyskakuje security error i tyla... szkoda, chcialem to obczaic...
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 10:02 przez Filup, łącznie zmieniany 1 raz.
mój nick Paton- jak coś dodajcie mnie do friend bo wtedy możemy razem robić chalenge i pomagać sobie ...co jest ważne bo jest sposobem na odzyskanie resuply...
Jak coś wytłumaczyć to dajcie znać - jest wiele ukrytych myków...
Jak coś wytłumaczyć to dajcie znać - jest wiele ukrytych myków...
Wczoraj coś się posypało i mieli to naprawić, spróbuj dzisiaj.Filup pisze:Dupa, wyskakuje security error i tyla... szkoda, chcialem to obczaic...
To nie ma nic wspolnego z flashem. Poczytajcie fora na ten temat... duzo ludzi ma ten problem, a tworcy probuja sobie z tym poradzic. To ma cos wpolnego z ustwieniami internetu, ale raczej dalej niz na wlasnym kopie. Up Flasha nic tu nie zmieni.
ależ ja właśnie czytam fora i to właśnie admini z ubisoftu rozsyłali takie info które grzecznie powtarzam ale skoro wiesz lepiej i nie chce Ci się kliknąć aktualizuj to twoja sprawa...
Ja to zrobiłem i gram w tą grę z kilku miejsc gdzie internet dostarczają różni prowaiderzy i wszystko jest ok...free will
Ja to zrobiłem i gram w tą grę z kilku miejsc gdzie internet dostarczają różni prowaiderzy i wszystko jest ok...free will
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, o 12:34 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr, mam ten blad w firmie a w chacie na tym samym kompie smiga jak ta lala... To na prawde nie ma inc wspolnego z flashem.
I sie tak ni eirituj. Tak sie sklada, ze po twoim wczorajszym poscie aktualizowalem Flasha.
I sie tak ni eirituj. Tak sie sklada, ze po twoim wczorajszym poscie aktualizowalem Flasha.
Gra jest strasznie uproszczona, walka na 6 polach, strzelanie tylko do przodu. W dodatku wszystko wygląda jak magic: karty, HP dowódcy, boostery
Aczkolwiek trochę się wkręciłem, mimo wszystko liczyłem na reaktywacje PG, a nie przeciętne odwzorowanie.
Aczkolwiek trochę się wkręciłem, mimo wszystko liczyłem na reaktywacje PG, a nie przeciętne odwzorowanie.