Dzisiaj w niedzielę w samochodzie urwała mi się tylna łapa przy skrzyni która trzyma silnik. A żeby było śmieszniej to wyrwała sie blacha z ramy, Naprawa ze 2000 zł wyjdzie więc nie warto robić i autko ze świeżym gazem do sprzedania

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
So true. Najlepszy jest piątek po pracy i sobota. Niedziela to preludium poniedziałkuDuderson pisze:Niedziela - dzień cwela.
Wiadomo, że to najgorszy dzień w tygodniu, bo nachodzą cię czarne myśli o powrocie do pracy w poniedziałek.
A może zacznij robić to co ja kiedy mam wolną niedzielę , maluj figurkiMarcins pisze:Może warto co niedzielę chodzić do kościoła jak Pan Bóg przykazał, a klątwa Cię ominie.
A co do awarii to stare samochody tak mają że są awaryjne z racji wieku, taki ich urok .crovaxus pisze:Dzisiaj w niedzielę w samochodzie urwała mi się tylna łapa przy skrzyni która trzyma silnik. A żeby było śmieszniej to wyrwała sie blacha z ramy, Naprawa ze 2000 zł wyjdzie więc nie warto robić i autko ze świeżym gazem do sprzedaniaŻeby jeszcze było zabawniej to pare przewodów połamało i ogólnie klapa wielka. Na domiar tego 3 tygodnie temu na jednem wyjazd rozsypały mi się 2 motocykle. Najpierw w moim Peugeocie z 1934 roku szlag trafił pierścienie i silnik sie zatarł. Postanowiłem że wezmę zatem Dniepra na zlot, a ten o drodze spalił mi cewkę. W drodze powrotnej rozkręcił się aparat zapłonowy i rozleciała się skrzynia (zębatka od 4 biegu doszła do wniosku że nie chce jej sie pracować i się skończyła). To z takich niedzielnych akcji we wrześniu
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
crovaxus pisze:chodziłem - nie działało
nie chodzę - nadal nie działa
Kurde no, ale Cię to życie chłoszcze! Powinieneś może jeszcze dodać, że akurat w niedzielę Twojej żonie zginął gdzieś jeden z jej piętnastu brylantowych naszyjników? I że opuściła Cie jedna (wprawdzie najbrzydsza) z Twoich pięciu nastoletnich kochanek... ?crovaxus pisze: Naprawa ze 2000 zł .... autko ze świeżym gazem do sprzedania.... 2 motocykle. ... Peugeocie z 1934 roku .... wezmę zatem Dniepra na zlot...