Selekcjonerzy 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Selekcjonerzy 2014
Bardzo możliwe.
Spójrzcie jednak jak się obruszyliscie, było mnie zignorowac jako debila.
Lohost na szczęście ma dystans do siebie i Robaczka, który wystapi w obronie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jedyny który odpowiadał na to pytanie, to był Kalesoner
mówiąc że Furion nie miał klimatu
A wiele odpowiedzi "kuluarowych" jakie udzielał ten czy ów z kadry czy jej okolic to też zal cytować - i sam to wiesz Rince. Kluczem waszej narracji na pytania o ETC było "jest 10 najlepszych, trujesz nam dupę za 4 miejsce bo się do nich nie zaliczasz" - tak własnie, z taka pogarda dla czytających i piszących się odnosiłeś i nie udawaj że nie.
I nie piszcie "można było zapytać" - skoro ETC poszło jak poszło to chyba w waszym - raczej nie interesie bo tu interesu raczej nie ma - dobrym guście było napisać cos merytorycznego szerzej niż "nie pokulaliśmy, za rok pokulamy lepiej" nie ?
Wojtuś ma 17 lat, może mówić jak należy żyć i kogo jak traktować. To ten wiek kiedy wie wszystko, potem juz człowiek tylko durnieje

I nie piszcie "można było zapytać" - skoro ETC poszło jak poszło to chyba w waszym - raczej nie interesie bo tu interesu raczej nie ma - dobrym guście było napisać cos merytorycznego szerzej niż "nie pokulaliśmy, za rok pokulamy lepiej" nie ?
Wojtuś ma 17 lat, może mówić jak należy żyć i kogo jak traktować. To ten wiek kiedy wie wszystko, potem juz człowiek tylko durnieje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Oj tam, oj tam. Ty sobie wkreciles, ze jestes najbardziej ogarnietym graczem w Europie, tylko kosci tego nie wiedza i tez sie tego twardo trzymasz. Powinienes rozumiec sile autosugestii.Rince pisze: Kucyk, zabawny jestes. Teraz piszesz, ze przeciez o to chodzilo i wystarczylo publicznie uzasadniac swoje wybory, ale juz zapytac to nie mogless, hmm? Uwlaczajace? Czy moze zwyczajnie latwiej wkrecic sobie jakas historyjke i sie jej trzymac na potrzeby trollowania? Bo przeciez twoje posty rzadko kiedy wychodza po za ten rejestr.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Super, 7 stron tematu już pykło. Masa gówna politycznego, czy też nie wykipiała, jest cudnie. Witamy w Polsce.
Czy koniec końców Młody i Dębek mogą powiedzieć - tak chcemy. A Kudeł i Crus powiedzieć - to zajebiście, a potem przejdziemy dalej?
Czy koniec końców Młody i Dębek mogą powiedzieć - tak chcemy. A Kudeł i Crus powiedzieć - to zajebiście, a potem przejdziemy dalej?
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Łoł, hardkorowolohost pisze: i po co na fejsie moja zone jakimis glupimi tekstami atakowales? .

Nie wiem czemu ten stary zgred i młodzieniec się ociągają z powiedzeniem, że chcą być selekcją, ale wiem, że chcą

Żeby cię wyprowadzić z rownowagi. Osiagnalem cel nie manipulujac, nie klamiac i przede wszystkim nie urazajac Nic, co lezy w twoim arsenale. Spojrz, pytajac o twoje zdrowie udalo mi sie ciebie rozzloscic, jestem pelen satysfakcji.lohost pisze:WTF?WojtuśŚ pisze:Bardzo możliwe.
gosciu, czy ty wogole normalny jestes? i po co na fejsie moja zone ciebi jakimis glupimi tekstami atakowales? zapomniales jakichs tabletek wziac? masz cos do mnie, to powiedz mi to co ci na watrobie lezy na turnieju jakims, wyjasnimy sobie kilka spraw, jak bedzie trzeba to lopatologicznie.
Mam cos do ciebie i juz dawno ci to napisałem pm. Jako, ze już osiągnąłem twój poziom, to skończ mnie na pm. Żenujące, ze człowiek w twoim wieku daje sie wciagnac w nedzna prowokacje bezczelnego i zapedzajacego sie gowniarza.
pm jak chcesz cos jeszcze wyjasnic.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Weźcie mu dajcie tydzień na pomyślnie, bo to już się obrzydliwe robi :/WojtuśŚ pisze:Żeby cię wyprowadzić z rownowagi. Osiagnalem cel nie manipulujac, nie klamiac i przede wszystkim nie urazajac Nic, co lezy w twoim arsenale. Spojrz, pytajac o twoje zdrowie udalo mi sie ciebie rozzloscic, jestem pelen satysfakcji.lohost pisze:WTF?WojtuśŚ pisze:Bardzo możliwe.
gosciu, czy ty wogole normalny jestes? i po co na fejsie moja zone ciebi jakimis glupimi tekstami atakowales? zapomniales jakichs tabletek wziac? masz cos do mnie, to powiedz mi to co ci na watrobie lezy na turnieju jakims, wyjasnimy sobie kilka spraw, jak bedzie trzeba to lopatologicznie.
Mam cos do ciebie i juz dawno ci to napisałem pm. Jako, ze już osiągnąłem twój poziom, to skończ mnie na pm. Żenujące, ze człowiek w twoim wieku daje sie wciagnac w nedzna prowokacje bezczelnego i zapedzajacego sie gowniarza.
pm jak chcesz cos jeszcze wyjasnic.
da się zauważyć tutaj dziwne tendencje. Najpierw flame, później ktoś pisze dobrego, rzeczowego i treściwego posta, po czym post ten zanika w morzu wypocin osób, które niby chcą coś powiedzieć ale za bardzo dają się ponieść emocjom.
pamiętam jak w Gdańsku rozmawiałem z Dębkiem i mówił, że gdyby mógł to by to miejsce w kadrze oddał, nie ze względu na swoją osobę a raczej na armię. ale to dłuższy temat i to Dębek o tym napisze/napisał, jeśli będzie chciał.
Nie rozumiem natomiast jednego. Wszyscy wymieniani kandydaci to osoby, które w tym środowisku są powszechnie szanowane. Nagle, przy wizji 3 selekcjonerów, zarzuca się tym samym osobom to, że mogą przepychać "swoich" ludzi. Dla mnie w ogóle nie do pomyślenia, że (dla przykładu) w trójce selekcjonerów Dębek, Młody, Kudłaty dojdzie do kupczenia decyzjami o członkach składu. Każdy z nich jest na tyle poważnym człowiekiem, że do tego nie dopuści i wybiorą daną osobę mając za tym szereg argumentów. Wtedy 3osobowy skład selekcjonerów też ma uzasadnienie. Jeśli dwaj selekcjonerzy nie mogą się dogadać nad danym graczem, trzecia osoba najprawdopodobniej dorzuci rozsądne argumenty i wtedy łatwiej podjąć decyzję. Z 2 strony równie dobrze powinien działać system z 2 selekcjonerami i szeroką ławką "pomocników". Tylko, że idąc tym tropem możemy zostawić 1 selekcjonera i sztab pomocników. Albo w ogóle bardzo szeroki sztab pomocników. I trochę się to zapętla.
+1 dla Crusa. Jeżeli ten system działa, a wyniki 1 1 4 są dobre, do nie widzę powodu dla którego byłoby trzeba ten system zmienić. Nie zadziałał perfekcyjnie w tym roku, jednak jeżeli jest taki sam jak 3 lata temu to działa.w
Ktokolwiek zostanie wybrany/naznaczony/przegłosowany na selekcjonera/ów, wierzę, że spełni swoje zadanie wzorowo. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby którykolwiek z wymienianych panów nie miał kompetencji aby selekcjonerem być.
pozdrawiam
pamiętam jak w Gdańsku rozmawiałem z Dębkiem i mówił, że gdyby mógł to by to miejsce w kadrze oddał, nie ze względu na swoją osobę a raczej na armię. ale to dłuższy temat i to Dębek o tym napisze/napisał, jeśli będzie chciał.
Nie rozumiem natomiast jednego. Wszyscy wymieniani kandydaci to osoby, które w tym środowisku są powszechnie szanowane. Nagle, przy wizji 3 selekcjonerów, zarzuca się tym samym osobom to, że mogą przepychać "swoich" ludzi. Dla mnie w ogóle nie do pomyślenia, że (dla przykładu) w trójce selekcjonerów Dębek, Młody, Kudłaty dojdzie do kupczenia decyzjami o członkach składu. Każdy z nich jest na tyle poważnym człowiekiem, że do tego nie dopuści i wybiorą daną osobę mając za tym szereg argumentów. Wtedy 3osobowy skład selekcjonerów też ma uzasadnienie. Jeśli dwaj selekcjonerzy nie mogą się dogadać nad danym graczem, trzecia osoba najprawdopodobniej dorzuci rozsądne argumenty i wtedy łatwiej podjąć decyzję. Z 2 strony równie dobrze powinien działać system z 2 selekcjonerami i szeroką ławką "pomocników". Tylko, że idąc tym tropem możemy zostawić 1 selekcjonera i sztab pomocników. Albo w ogóle bardzo szeroki sztab pomocników. I trochę się to zapętla.
+1 dla Crusa. Jeżeli ten system działa, a wyniki 1 1 4 są dobre, do nie widzę powodu dla którego byłoby trzeba ten system zmienić. Nie zadziałał perfekcyjnie w tym roku, jednak jeżeli jest taki sam jak 3 lata temu to działa.w
Ktokolwiek zostanie wybrany/naznaczony/przegłosowany na selekcjonera/ów, wierzę, że spełni swoje zadanie wzorowo. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby którykolwiek z wymienianych panów nie miał kompetencji aby selekcjonerem być.
pozdrawiam
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Wydaje mi się generalnie, ze na pewno w oczach ludu, selekcjoner, który sam bym się do kadry nie wybral, bo nie robil wynikow na pewno bylby bardziej autentyczny.
Prawda jest taka, ze w większości wypadkow selekcjonerzy sa na tyle dobrymi graczami, żeby grac na ETC ale od 3 lat, wydaje mi się, ze za 1-2 osoby znalazłyby się lepsze zamienniki.
Prawda jest taka, ze w większości wypadkow selekcjonerzy sa na tyle dobrymi graczami, żeby grac na ETC ale od 3 lat, wydaje mi się, ze za 1-2 osoby znalazłyby się lepsze zamienniki.
Uwaga, bo parę osób się pytało
Wyrażam chęć przeprowadzenia selekcji w tym roku, i Kudłaty i Crus się mnie pytali wczesniej czy na pewno jestem chętny, zanim wypuścili nominacje.
Moim zdaniem opcja z dwoma selekcjonerami jest najlepsza, sprawdzało się to do tej pory, trzeba tylko wymienić wszystkich sprzed roku bo im nie poszło
Jestem pewny że z Dębkiem się dogadamy w kwestii wyboru składu, mam już pomysł jak to zrobić trochę lepiej niż dotychczas.
Wyrażam chęć przeprowadzenia selekcji w tym roku, i Kudłaty i Crus się mnie pytali wczesniej czy na pewno jestem chętny, zanim wypuścili nominacje.
Moim zdaniem opcja z dwoma selekcjonerami jest najlepsza, sprawdzało się to do tej pory, trzeba tylko wymienić wszystkich sprzed roku bo im nie poszło

Jestem pewny że z Dębkiem się dogadamy w kwestii wyboru składu, mam już pomysł jak to zrobić trochę lepiej niż dotychczas.

- swieta_barbara
- habydysz
Jeśli Młody i Dębek będą się tym zajmować, o wynik jestem spokojny.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Łącznie z kołczemMłody pisze: trzeba tylko wymienić wszystkich sprzed roku bo im nie poszło![]()

Nie odzywałem się, bo cały temat był raczej z rodzaju obrzucania się gównem niż merytoryki, ale chciałbym wyrazić pełną aprobatę dla tej dwójki. Byłem na euro zarówno jak jeden wybierał w 2011, jak i drugi w 2012 i oba były zakończone sukcesem. Wierzę w powrót złota i tak jak napisał Bless przy tej dwójce o kadrę jestem spokojny, jest w dobrych rękcach.
Pozdrawiam serdecznie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

W końcu! Tak więc na reszcie można zamknąć ten potok gówna. Ja ze swojej strony mogę tylko powiedzieć gratuluję i fajnie, że dwóch mega charyzmatycznych i ogarniętych ludzi będzie się tym zajmowało. Przy okazji nie chce, aby deprecjonowano poprzedni skład selekcjonerski. Jakby co z nimi też bylismy spokojni o złoto 

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?