Selekcjonerzy 2014

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Re: Selekcjonerzy 2014

Post autor: Wojtuś »

Bardzo możliwe.
Spójrzcie jednak jak się obruszyliscie, było mnie zignorowac jako debila.
Lohost na szczęście ma dystans do siebie i Robaczka, który wystapi w obronie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jedyny który odpowiadał na to pytanie, to był Kalesoner :P mówiąc że Furion nie miał klimatu :P A wiele odpowiedzi "kuluarowych" jakie udzielał ten czy ów z kadry czy jej okolic to też zal cytować - i sam to wiesz Rince. Kluczem waszej narracji na pytania o ETC było "jest 10 najlepszych, trujesz nam dupę za 4 miejsce bo się do nich nie zaliczasz" - tak własnie, z taka pogarda dla czytających i piszących się odnosiłeś i nie udawaj że nie.

I nie piszcie "można było zapytać" - skoro ETC poszło jak poszło to chyba w waszym - raczej nie interesie bo tu interesu raczej nie ma - dobrym guście było napisać cos merytorycznego szerzej niż "nie pokulaliśmy, za rok pokulamy lepiej" nie ?

Wojtuś ma 17 lat, może mówić jak należy żyć i kogo jak traktować. To ten wiek kiedy wie wszystko, potem juz człowiek tylko durnieje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Rince pisze: Kucyk, zabawny jestes. Teraz piszesz, ze przeciez o to chodzilo i wystarczylo publicznie uzasadniac swoje wybory, ale juz zapytac to nie mogless, hmm? Uwlaczajace? Czy moze zwyczajnie latwiej wkrecic sobie jakas historyjke i sie jej trzymac na potrzeby trollowania? Bo przeciez twoje posty rzadko kiedy wychodza po za ten rejestr.
Oj tam, oj tam. Ty sobie wkreciles, ze jestes najbardziej ogarnietym graczem w Europie, tylko kosci tego nie wiedza i tez sie tego twardo trzymasz. Powinienes rozumiec sile autosugestii.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Oj, chyba troszke zes za bardzo popuscil wodze wyobrazni.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Super, 7 stron tematu już pykło. Masa gówna politycznego, czy też nie wykipiała, jest cudnie. Witamy w Polsce.
Czy koniec końców Młody i Dębek mogą powiedzieć - tak chcemy. A Kudeł i Crus powiedzieć - to zajebiście, a potem przejdziemy dalej?
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

lohost pisze: i po co na fejsie moja zone jakimis glupimi tekstami atakowales? .
Łoł, hardkorowo :) Wojtuś znowu po prostu mówi, co myśli - jest po prostu szczery...
Nie wiem czemu ten stary zgred i młodzieniec się ociągają z powiedzeniem, że chcą być selekcją, ale wiem, że chcą :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

No to dobrze. Mimo tych wszystkich glupich dyskusji i przepychanek, wydaje mi sie, ze wybor to bedzie czysta formalnosc.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

lohost pisze:
WojtuśŚ pisze:Bardzo możliwe.
WTF?
gosciu, czy ty wogole normalny jestes? i po co na fejsie moja zone ciebi jakimis glupimi tekstami atakowales? zapomniales jakichs tabletek wziac? masz cos do mnie, to powiedz mi to co ci na watrobie lezy na turnieju jakims, wyjasnimy sobie kilka spraw, jak bedzie trzeba to lopatologicznie.
Żeby cię wyprowadzić z rownowagi. Osiagnalem cel nie manipulujac, nie klamiac i przede wszystkim nie urazajac Nic, co lezy w twoim arsenale. Spojrz, pytajac o twoje zdrowie udalo mi sie ciebie rozzloscic, jestem pelen satysfakcji.
Mam cos do ciebie i juz dawno ci to napisałem pm. Jako, ze już osiągnąłem twój poziom, to skończ mnie na pm. Żenujące, ze człowiek w twoim wieku daje sie wciagnac w nedzna prowokacje bezczelnego i zapedzajacego sie gowniarza.

pm jak chcesz cos jeszcze wyjasnic.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
viatroof
Chuck Norris

Post autor: viatroof »

WojtuśŚ pisze:
lohost pisze:
WojtuśŚ pisze:Bardzo możliwe.
WTF?
gosciu, czy ty wogole normalny jestes? i po co na fejsie moja zone ciebi jakimis glupimi tekstami atakowales? zapomniales jakichs tabletek wziac? masz cos do mnie, to powiedz mi to co ci na watrobie lezy na turnieju jakims, wyjasnimy sobie kilka spraw, jak bedzie trzeba to lopatologicznie.
Żeby cię wyprowadzić z rownowagi. Osiagnalem cel nie manipulujac, nie klamiac i przede wszystkim nie urazajac Nic, co lezy w twoim arsenale. Spojrz, pytajac o twoje zdrowie udalo mi sie ciebie rozzloscic, jestem pelen satysfakcji.
Mam cos do ciebie i juz dawno ci to napisałem pm. Jako, ze już osiągnąłem twój poziom, to skończ mnie na pm. Żenujące, ze człowiek w twoim wieku daje sie wciagnac w nedzna prowokacje bezczelnego i zapedzajacego sie gowniarza.

pm jak chcesz cos jeszcze wyjasnic.
Weźcie mu dajcie tydzień na pomyślnie, bo to już się obrzydliwe robi :/

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

da się zauważyć tutaj dziwne tendencje. Najpierw flame, później ktoś pisze dobrego, rzeczowego i treściwego posta, po czym post ten zanika w morzu wypocin osób, które niby chcą coś powiedzieć ale za bardzo dają się ponieść emocjom.

pamiętam jak w Gdańsku rozmawiałem z Dębkiem i mówił, że gdyby mógł to by to miejsce w kadrze oddał, nie ze względu na swoją osobę a raczej na armię. ale to dłuższy temat i to Dębek o tym napisze/napisał, jeśli będzie chciał.

Nie rozumiem natomiast jednego. Wszyscy wymieniani kandydaci to osoby, które w tym środowisku są powszechnie szanowane. Nagle, przy wizji 3 selekcjonerów, zarzuca się tym samym osobom to, że mogą przepychać "swoich" ludzi. Dla mnie w ogóle nie do pomyślenia, że (dla przykładu) w trójce selekcjonerów Dębek, Młody, Kudłaty dojdzie do kupczenia decyzjami o członkach składu. Każdy z nich jest na tyle poważnym człowiekiem, że do tego nie dopuści i wybiorą daną osobę mając za tym szereg argumentów. Wtedy 3osobowy skład selekcjonerów też ma uzasadnienie. Jeśli dwaj selekcjonerzy nie mogą się dogadać nad danym graczem, trzecia osoba najprawdopodobniej dorzuci rozsądne argumenty i wtedy łatwiej podjąć decyzję. Z 2 strony równie dobrze powinien działać system z 2 selekcjonerami i szeroką ławką "pomocników". Tylko, że idąc tym tropem możemy zostawić 1 selekcjonera i sztab pomocników. Albo w ogóle bardzo szeroki sztab pomocników. I trochę się to zapętla.

+1 dla Crusa. Jeżeli ten system działa, a wyniki 1 1 4 są dobre, do nie widzę powodu dla którego byłoby trzeba ten system zmienić. Nie zadziałał perfekcyjnie w tym roku, jednak jeżeli jest taki sam jak 3 lata temu to działa.w

Ktokolwiek zostanie wybrany/naznaczony/przegłosowany na selekcjonera/ów, wierzę, że spełni swoje zadanie wzorowo. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby którykolwiek z wymienianych panów nie miał kompetencji aby selekcjonerem być.

pozdrawiam
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Sysek+1
Nic dodać nic ująć
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wydaje mi się generalnie, ze na pewno w oczach ludu, selekcjoner, który sam bym się do kadry nie wybral, bo nie robil wynikow na pewno bylby bardziej autentyczny.

Prawda jest taka, ze w większości wypadkow selekcjonerzy sa na tyle dobrymi graczami, żeby grac na ETC ale od 3 lat, wydaje mi się, ze za 1-2 osoby znalazłyby się lepsze zamienniki.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Patrząc na to że trochę z emerytury wróciłeś to masz rację, wydaje Ci się.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Nie wiem czemu ten stary zgred i młodzieniec się ociągają z powiedzeniem, że chcą być selekcją, ale wiem, że chcą :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Uwaga, bo parę osób się pytało

Wyrażam chęć przeprowadzenia selekcji w tym roku, i Kudłaty i Crus się mnie pytali wczesniej czy na pewno jestem chętny, zanim wypuścili nominacje.
Moim zdaniem opcja z dwoma selekcjonerami jest najlepsza, sprawdzało się to do tej pory, trzeba tylko wymienić wszystkich sprzed roku bo im nie poszło :twisted:
Jestem pewny że z Dębkiem się dogadamy w kwestii wyboru składu, mam już pomysł jak to zrobić trochę lepiej niż dotychczas. ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Robie aplauz. =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jeśli Młody i Dębek będą się tym zajmować, o wynik jestem spokojny.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Młody pisze: trzeba tylko wymienić wszystkich sprzed roku bo im nie poszło :twisted:
Łącznie z kołczem :wink:

Nie odzywałem się, bo cały temat był raczej z rodzaju obrzucania się gównem niż merytoryki, ale chciałbym wyrazić pełną aprobatę dla tej dwójki. Byłem na euro zarówno jak jeden wybierał w 2011, jak i drugi w 2012 i oba były zakończone sukcesem. Wierzę w powrót złota i tak jak napisał Bless przy tej dwójce o kadrę jestem spokojny, jest w dobrych rękcach.

Pozdrawiam serdecznie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

W końcu! Tak więc na reszcie można zamknąć ten potok gówna. Ja ze swojej strony mogę tylko powiedzieć gratuluję i fajnie, że dwóch mega charyzmatycznych i ogarniętych ludzi będzie się tym zajmowało. Przy okazji nie chce, aby deprecjonowano poprzedni skład selekcjonerski. Jakby co z nimi też bylismy spokojni o złoto ;)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Skoro tak, to też popieram przez aklamacje zespół młody_dębek :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Zablokowany