zamówienie ze strony GW

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mog
Wałkarz

zamówienie ze strony GW

Post autor: mog »

ostatnio zamówiłem ze strony GW goblin wolf chariot i SNOTa, przesyłka szła niecały tydzień więc spoko, tyle że w pudełku chariota brakuje części, znaczy ilość wyprasek się pewnie zgadza tylko, że jedna wypraska jest w dwóch egzemplarzach, wkleję zdjęcie, żeby było bardziej obrazowo (z resztą te wypraski też nie są aż tak podobne do siebie jakby można się spodziewać)

Obrazek

wysłałem im grzecznego maila na uk.custserv@gwplc.com przedwczoraj (w środę), ale jak na razie zero odzewu, miał ktoś podobną sytuację? odpiszą na tego maila czy od razu odsyłać im tego chariota? ogólnie to mnie wkurwiają

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

zadzwon do nich lepiej, pewnie maja ustalony czas na odpowiedz :P
jak to w takich uslugach bywa
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Spróbuj porozumieć się po angielsku na adres orders@games-workshop.co.uk
A opóźnienia im się zdarzają. Nic nie odsyłaj, jak coś jest nie tak z paczką, to wysyłają drugą bez otrzymania zwrotu. Co najwyżej podeślij im to zdjęcie. Możesz też próbować ich kopnąć, żeby szybciej odpowiedzieli, po prost wyślij im maila z ponagleniem.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

mog pisze:ogólnie to mnie wkurwiają
:lol2:
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Że tak zapytam: po co zamawiałeś ze strony GW?
Nie lepiej było przez sklep lokalny, albo z wysyłką? Na pewno byłoby taniej, a i reklamacja (chociaż niekoniecznie szybsza) byłaby łatwiejsza.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
mog
Wałkarz

Sevi pisze:Że tak zapytam: po co zamawiałeś ze strony GW?
Nie lepiej było przez sklep lokalny, albo z wysyłką? Na pewno byłoby taniej, a i reklamacja (chociaż niekoniecznie szybsza) byłaby łatwiejsza.
bo w moim mieście jest sklep, który dopiero od niedawna ma figsy warhammera, a poza tym jak się kiedyś pytałem hobbystore.pl czy zamawiają z mail order to powiedzieli, że tak, ale ceny są takie same jak na stronie GW, oszukali mnie? ogólnie na razie dopiero rozkminiam co i jak, bo miałem 8 letnią przerwę w grze

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Jeśli konkretna figurka nie jest dostępna w sprzedaży sklepowej - a jak sądzę wolf chariot nie jest - to ceny mają jak na stronie GW i Cię nie oszukali.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dokładnie tak jest jak pisze Debelial. Ceny MO w polskich sklepach są takie same jak na stronie GW.

Moim skromnym zdaniem lepiej wtedy i tak zamawiać przez polski sklep. Bo raz że zrobią całą procedurę reklamacyjną za Ciebie, a dwa że na pewno pójdzie to sprawniej jak będzie to robił ich stały kontrahent, a nie pojedyńczy klient.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

wielu mniej popularnych rzeczy nie ma z żadnym polskim sklepie
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Np? Vanaheim jest Ci w stanie zamówić wszystko co jest na stronie GW.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
mog
Wałkarz

historia skończyła sie happy endem, prawie tydzień odpisywali na maila, ale przysłali mi nowy rydwan :D

Awatar użytkownika
Kubaf16
Chuck Norris

Post autor: Kubaf16 »

mog pisze:historia skończyła sie happy endem, prawie tydzień odpisywali na maila, ale przysłali mi nowy rydwan :D
Wszystkie części właściwe? :lol2:
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy. :P

Awatar użytkownika
mog
Wałkarz

Kubaf16 pisze:
mog pisze:historia skończyła sie happy endem, prawie tydzień odpisywali na maila, ale przysłali mi nowy rydwan :D
Wszystkie części właściwe? :lol2:
tym razem tak

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Przez nasz sklep zamawiamy rzeczy z mail ordera i jeszcze nigdy nic nie sprzedaliśmy w cenach oficjalnych. Zawsze rabat jest +/- taki sam jak przy standardowym towarze. Pozdrawiam
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
mog
Wałkarz

Shaga pisze:Przez nasz sklep zamawiamy rzeczy z mail ordera i jeszcze nigdy nic nie sprzedaliśmy w cenach oficjalnych. Zawsze rabat jest +/- taki sam jak przy standardowym towarze. Pozdrawiam
to się chwali, tylko że ja niestety nie mieszkam w gdyni więc do zamówienia doszła by przesyłka i pewnie było by to samo, pozdro 8)

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

Shaga pisze:Przez nasz sklep zamawiamy rzeczy z mail ordera i jeszcze nigdy nic nie sprzedaliśmy w cenach oficjalnych. Zawsze rabat jest +/- taki sam jak przy standardowym towarze. Pozdrawiam
heh a widzisz, bo jest sporo sklepów które twierdzą, że nie mają możliwości w ogóle dania rabatu na mail order :) i chcą po cenie GW, cóż takie życie
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Jakby co dajcie info na fb albo mail co potrzebujecie, powiem w jakiej mamy cenie i sami sprawdzicie czy się kalkuluje czy nie.
Pozdrawiam
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Awatar użytkownika
szirer
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: szirer »

U nas przy większych zamówieniach na MO też można cos urwać ale generalnie jak jakis sklep daje więcej niż 5% rabatu tzn że albo do intersu dopłaca albo puszcza to na lewo ;)

ODPOWIEDZ