Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Problemy początkującego
kwestia taktyki, nie ma lorów które nie robią na dane armie nic, zawsze coś można zrobić tylko nie co mniej
- Infernal Puppet
- Masakrator
Nie, no, nie mówię, że jakiś lore jest całkowicie bezużyteczny. Po prostu na niektóre armie różne szkoły magii się różnie sprawdzają. Metal jest zajebisty na jedne, ale już nie tak zajebisty na drugie.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
chyba nurgl, -1 do trafienia dużo daje
ja używałem tylko tego znaku i tak mam pomalowane modele
ja używałem tylko tego znaku i tak mam pomalowane modele
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Nurgle - kreska na odgiecie i liczysz ze ustoisz, oczywiście na generalskich
Khorne - pewniejsza szarza na park maszynowy
Innych zastosowań po testach nie widzę
Sent from my iPhone using Tapatalk
Khorne - pewniejsza szarza na park maszynowy
Innych zastosowań po testach nie widzę
Sent from my iPhone using Tapatalk
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- Offspringman
- Kretozord
zwykle jednak nurgle na furiach. raz na masterze miały slaanesha, ale to było pod keepera dostosowane. nawet przyzwoicie im szło z ap. niemniej -1 do hita jest lepsze. ew. jeśli mają być tylko odginaczką to bez marka.
A mogą w ogóle być niemarkowane ?Offspringman pisze:zwykle jednak nurgle na furiach. raz na masterze miały slaanesha, ale to było pod keepera dostosowane. nawet przyzwoicie im szło z ap. niemniej -1 do hita jest lepsze. ew. jeśli mają być tylko odginaczką to bez marka.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
W podręczniku masz "MAY BE UPGRADED" a nie "MUST" wiec takGrolshek pisze:A mogą w ogóle być niemarkowane ?Offspringman pisze:zwykle jednak nurgle na furiach. raz na masterze miały slaanesha, ale to było pod keepera dostosowane. nawet przyzwoicie im szło z ap. niemniej -1 do hita jest lepsze. ew. jeśli mają być tylko odginaczką to bez marka.
Zalezy na kogo.. jak ktos ma mocnego seva to lepiej ap chociaz.... regenka tez daje radeDreef pisze:Takie pytanko - lepiej BSBkowi nurgla dac locusa dajacego regene czy sztandar dajacy AP? Niestety oba sie nie mieszczą mi.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
ja daje poison na 5+ i AP
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"