Ale jak to się mów w naszym hobby najważniejszy jest "fan"

Mlody nie chce brzydko Ci odpisac, ale prowokujesz.Młody pisze:Haha Ziemas, ale parcie na wynik, a jakbys w 2 bitwie zapomniał policzyć to byś kazał zmienic ?, troche by mieszało w paringach i juz raczej by sie nie dało odkrecic
Oj nakręcasz się...żartuję sobie...bitwa z Tobą to był luz i sponton...Ziemko pisze:Młody pisze: Katerek czy podczas bitwy ze mna odczuwales parcie, albo niemila gre z mojej strony? Nie chce tez Ci odpisac jakos glupio. Gadacie, ze flamuje, ale sami prowokujecid![]()
![]()
Heptun pisze:Ja tylko od siebie mogę dodać, że oddanie wyników to kwestia obojga przeciwników i obaj sprawdzają siebie nawzajem. Zdarzają się faktycznie pomyłki lecz liczenie strat przez jednego wg rozpiski po kolei najszybciej i najdokładniej weryfikuje wynik. W waszym przypadku widać, że Ziemasku nierzetelnie policzyliście wspólnie straty na stole lub mieliście tak duży bałagan, że nie zauważyliście straty tych much
Jak wcześniej napisał Młody przy drugiej bitwie faktycznie jest to duży problem jednakże tutaj faktycznie cały bałagan jest tylko między Wami więc jak będzie zgoda po obu stronach to wyniki do ligi uwzględnią te poprawki.
Czekam 2 dni i wysyłam wyniki do ligi. Hough !
malfoj pisze:Spałem . Ziemko ma racje . Oddam mu nagrodę na następnym turnieju;)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Mucha na prezydenta!katerek pisze:i odczepić się od Muchychłopak jest niczego winny
Wyjaśniło się i OK. Poprawię i wyniki wysyłam do ligi. Dziękuję za bezspinkowe załatwienie sprawy.Ziemko pisze:malfoj pisze:Spałem . Ziemko ma racje . Oddam mu nagrodę na następnym turnieju;)
Klasa. Gratuluje uczciwosci i dojrzalosci. Nagrode zatrzymaj. Nalezy Ci sie za uczciwosc.