Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
katerek
Masakrator

Re: Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]

Post autor: katerek »

Ziemko niby w innych rozgrywkach nawet jeśli ktoś przegra przez ewidentny błąd sędziego (a tutaj sami się liczyliście) to wynik już po zakończeniu gry się nie zmienia.
Ale jak to się mów w naszym hobby najważniejszy jest "fan" 8)
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Katerek prosze nie podkrecaj mnie. Naprawde prosze.

Nie moja wina jest, ze moj przeciwnik "zapomnial" podczas podawania ile zdobylem pktow podac mi prawdziwej liczby pktow.
Ufam z natury ludziom i wolalbym, zeby tak zostalo.
W zwiazku z tym sorry, ale Twoj argument jest slaby.

katerek
Masakrator

8)

Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Heptun »

Pacek pisze:podajcie wyniki "nieoficjalne" zatem :)
Nieoficjalne już wkleiłem. Spór o punkty między Ziemkiem, a Malfojem reszcie krzywdy nie robi więc ......
:twisted: Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek :twisted:

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Haha Ziemas, ale parcie na wynik :D, a jakbys w 2 bitwie zapomniał policzyć to byś kazał zmienic ?, troche by mieszało w paringach i juz raczej by sie nie dało odkrecic ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

katerek
Masakrator

Turniej lokalny...parcie masterowe...

Ale ma być fair :)

Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

Ja tylko od siebie mogę dodać, że oddanie wyników to kwestia obojga przeciwników i obaj sprawdzają siebie nawzajem. Zdarzają się faktycznie pomyłki lecz liczenie strat przez jednego wg rozpiski po kolei najszybciej i najdokładniej weryfikuje wynik. W waszym przypadku widać, że Ziemasku nierzetelnie policzyliście wspólnie straty na stole lub mieliście tak duży bałagan, że nie zauważyliście straty tych much :P

Jak wcześniej napisał Młody przy drugiej bitwie faktycznie jest to duży problem jednakże tutaj faktycznie cały bałagan jest tylko między Wami więc jak będzie zgoda po obu stronach to wyniki do ligi uwzględnią te poprawki.

Czekam 2 dni i wysyłam wyniki do ligi. Hough !

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Młody pisze:Haha Ziemas, ale parcie na wynik :D, a jakbys w 2 bitwie zapomniał policzyć to byś kazał zmienic ?, troche by mieszało w paringach i juz raczej by sie nie dało odkrecic ;)
Mlody nie chce brzydko Ci odpisac, ale prowokujesz.
Po prostu jestem osoba uczciwa i sprawiedliwa.
Nie lubie jak ktos mnie waluje. Zakladam, ze Malfoj zrobil to przez przypadek, bo innej opcji nawet nie dopuszczam do swojej glowy.
Gralismy na 1 stole, wyniki mozna bez problemu zmodyfikowac, w dodaku zmieniaja w tabeli tylko moje moje miejsce i Malfoja.

Parcie na wynik to raczej mial Malfoj podczas naszej gry, mam nadzieje, ze pomimo mlodego wieku pokaze, ze jest uczciwym graczem, bo jak nie to bedzie slabo, bo tematu na pewno nie odpuszcze -chodzi przede wszystkim o zasady.

Katerek czy podczas bitwy ze mna odczuwales parcie, albo niemila gre z mojej strony? Nie chce tez Ci odpisac jakos glupio. Gadacie, ze flamuje, ale sami prowokujecid #-o :roll: :(

katerek
Masakrator

i odczepić się od Muchy :P chłopak jest niczego winny :P

katerek
Masakrator

Ziemko pisze:
Młody pisze: Katerek czy podczas bitwy ze mna odczuwales parcie, albo niemila gre z mojej strony? Nie chce tez Ci odpisac jakos glupio. Gadacie, ze flamuje, ale sami prowokujecid #-o :roll: :(
Oj nakręcasz się...żartuję sobie...bitwa z Tobą to był luz i sponton...
Dlatego dogadajcie się na priva i podajcie wynik do Wojtka i sprawa jasna...
Wiesz dobrze że na forum wszyscy czyhają na jakiś mały flejmik :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Heptun pisze:Ja tylko od siebie mogę dodać, że oddanie wyników to kwestia obojga przeciwników i obaj sprawdzają siebie nawzajem. Zdarzają się faktycznie pomyłki lecz liczenie strat przez jednego wg rozpiski po kolei najszybciej i najdokładniej weryfikuje wynik. W waszym przypadku widać, że Ziemasku nierzetelnie policzyliście wspólnie straty na stole lub mieliście tak duży bałagan, że nie zauważyliście straty tych much :P

Jak wcześniej napisał Młody przy drugiej bitwie faktycznie jest to duży problem jednakże tutaj faktycznie cały bałagan jest tylko między Wami więc jak będzie zgoda po obu stronach to wyniki do ligi uwzględnią te poprawki.

Czekam 2 dni i wysyłam wyniki do ligi. Hough !

Przepraszam to, ze ufam przeciwnikowi, gdy powiedzielismy " policzmy swoje straty" oznacza, ze chyba nie powinienem tak nie robic? Mam byc Hitlerem przy liczeniu pktow, ktory 15x bedzie lustrowal rozpiske przecienika szukajac spisku - sorry nie jestem taka osoba i nie mam zamiaru taki byc.

Wiesz czemu nie bylo tez sprawdzania i szybko oddawalismy - zeby zdazyc o czasie, bo dla mnie slowa organizatora kionczymy 18:20 oznaczaja, ze o tej godzinie konczymy, a nie ze gram 25 min dluzej i mam w dupie, bo nie bede mial konsekwencji. Pozdro!

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

Spałem . Ziemko ma racje . Oddam mu nagrodę na następnym turnieju;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

malfoj pisze:Spałem . Ziemko ma racje . Oddam mu nagrodę na następnym turnieju;)

Klasa. Gratuluje uczciwosci i dojrzalosci. Nagrode zatrzymaj. Nalezy Ci sie za uczciwosc.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Siemka!

Bardzo fajny turniej, bardzo sprawna organizacja. Ta miejscówka jest naprawdę rewelacyjna, nie ma lepszej w Polsce! Wasze podejście do organizacji profesjonalne.

Przeciwników spotkałem, hmmm dośc dobrych... :wink:
Piotr EMP 20-0
Rince 10-10
Voodoo 16-4

By obronić pierwsze nie starczyło, kolejny raz drugi :)

Dzięki za organizację i do zobaczenia następnym razem!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

katerek pisze:i odczepić się od Muchy :P chłopak jest niczego winny :P
Mucha na prezydenta! ;)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

W końcu udało mi się dotrzeć na turniej "Salamandry". BYło Warto - spotkałem starych zanjomych, poznałem kilku forowiczów "na żywo" (pozdro Kali :) Organizacja perfekt - kawka, herbata i ciastka - duży plus ode mnie.

Zagrałem pierwszy turniej (i w ogóle pierwsze 3 bitwy) bretką. Nie miałem z nią do czynienia od kiedy brat przestał grać tą armią jakieś 7 lat temu ;) No i wyszło moje nieogranie nie tyle armią (bo rozpa nietypowa - niemal samo chłopstwo) co w ogóle battlowe na 8 ed.(ostatnio mało gram z powodów rodzinnych). Dziękuję Pasiakowi, Futhusowi i Dany'emu za miłe bitwy (kolejno 6:14, 17:3 i 0:20 - tu nie miałem w ogóle kontry na ogry poza trebkami, które trafiały - ale nie zabijały, wyszedł też brak odginaczek (koty :p ;) Gra się inaczej niż CHD - ale chyba fajniej.

Pozdrawiam i do zobaczenia :)
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

Jak zawsze we W-ku turniej organizacyjnie na najwyższym poziomie :D do zobaczenia na następnym
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

Ziemko pisze:
malfoj pisze:Spałem . Ziemko ma racje . Oddam mu nagrodę na następnym turnieju;)

Klasa. Gratuluje uczciwosci i dojrzalosci. Nagrode zatrzymaj. Nalezy Ci sie za uczciwosc.
Wyjaśniło się i OK. Poprawię i wyniki wysyłam do ligi. Dziękuję za bezspinkowe załatwienie sprawy.

Awatar użytkownika
beszcza
Chuck Norris

Post autor: beszcza »

Heptun daj foty ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wrzucailem wlasnie na nasz fanpage.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 398&type=3