Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
Fabuła była ok ale efekty słabe
6/10
a Grawitację
7/10
6/10
a Grawitację
7/10
"Paranormal Activity" mnie znużył totalnie, ale ja mam chorą psychę raczej i ciężko mnie ruszyć... Obejrzałem 1 i chyba 2... Serio, mnie zanudził. Oczywiście jak na tani film z niskim budżetem, to udało się coś niezłego stworzyć i parę momentów było dobrych. Ale ogólnie jakoś tak... Nie wiem, gapiłem się raczej, aniżeli oglądałem.
Tak samo "R.E.C". Jedynka jeszcze OK, bo to coś takiego nowego, takie w stylu Blair'a z narracją pierwszoosobową, ale poza tym też mnie nie porwało.
Chyba za dużo się filmów naoglądałem i może jestem zbyt zmanierowany
Wracając do DiCaprio - zgadzam się, że potrafił grać dość nierówno, ale ogólnie wyrobił się. Po "Titanicu" było parę filmów, ale przeszły jakoś tak bez echa. Zresztą był niemalże aktorem jednej roli. Teraz już jest inaczej z opinią i szczerze powiem, że jak widzę jego nazwisko, to mam ochotę film obejrzeć
Ja dam "Grawitacji" 8,5/10.
Tak samo "R.E.C". Jedynka jeszcze OK, bo to coś takiego nowego, takie w stylu Blair'a z narracją pierwszoosobową, ale poza tym też mnie nie porwało.
Chyba za dużo się filmów naoglądałem i może jestem zbyt zmanierowany
Wracając do DiCaprio - zgadzam się, że potrafił grać dość nierówno, ale ogólnie wyrobił się. Po "Titanicu" było parę filmów, ale przeszły jakoś tak bez echa. Zresztą był niemalże aktorem jednej roli. Teraz już jest inaczej z opinią i szczerze powiem, że jak widzę jego nazwisko, to mam ochotę film obejrzeć
Ja dam "Grawitacji" 8,5/10.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurna, Sławol, aż chyba obejrzę ten film...
No to u mnie była niemalże pełna sala przed moim wejściem i po wyjściu. Cały korytarz ludzi czekał na kolejne seanse.
Odnośnie komentarzy: źle usiadłeś widocznie
Za to sporo syfu było na krzesłach i podłodze przy wychodzeniu: popcornu i innego kubkowatego badziewia. Chlew, niestety słaba reklama mieszkańców Gorzowa tym razem.
Grzesiek - idź, nawet dla samego efektu i muzyki To zawsze mocniej wali po uszach.
Odnośnie komentarzy: źle usiadłeś widocznie
Za to sporo syfu było na krzesłach i podłodze przy wychodzeniu: popcornu i innego kubkowatego badziewia. Chlew, niestety słaba reklama mieszkańców Gorzowa tym razem.
Grzesiek - idź, nawet dla samego efektu i muzyki To zawsze mocniej wali po uszach.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
U mnie w chacie też nieźle wali po uszach, wierz mi
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sali nie mam, zaledwie 30 m pomieszczenie, ale gra dobrze, nie narzekam. Na seans możesz wpaść w każdej chwili, jak będziesz w okolicy . Mam sporą kolekcję filmów. Z Tobą jest tylko jeden kłopot - pewnie wszystkie widziałeś ...
http://www.filmweb.pl/serial/Dracula-2013-661388
Obejrzałem sobie pierwszy odcinek i na razie mieszane uczucia. Może będzie coś z tego fajnego, ale z drugiej strony może być za bardzo przekombinowane (pod koniec przypomniało mi się anime Hellsing ).
Pożyjemy zobaczymy
Obejrzałem sobie pierwszy odcinek i na razie mieszane uczucia. Może będzie coś z tego fajnego, ale z drugiej strony może być za bardzo przekombinowane (pod koniec przypomniało mi się anime Hellsing ).
Pożyjemy zobaczymy
Polecam serial na C+ "The Following", na prawdę warto
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Na początku naprawdę warto. Potem przychodzi rozczarowanie.
tak przerzuce to co na fejsie napisałem u siebie
Byłem dziś w kinie na nowych X-Menach i.... a nie przepraszam to film Carrie był czyli jakiś horror. Tak ogólnie to gdyby usunąć tą krew i mordowanie na końcu (mordowanie phi ale tam trupów było....) i zamiast końcówki jaka jest dać Xaviera/Magneto składających prośbę o dołączenie do swojej ekipy to wesoły film o nowym Mutancie by był. A tak jakaś popierdułka a nie horror. Jedyny plus, ze byłem na tym dziś i zmarnowałem 10,50 zł a nie 20 zł ;P
Byłem dziś w kinie na nowych X-Menach i.... a nie przepraszam to film Carrie był czyli jakiś horror. Tak ogólnie to gdyby usunąć tą krew i mordowanie na końcu (mordowanie phi ale tam trupów było....) i zamiast końcówki jaka jest dać Xaviera/Magneto składających prośbę o dołączenie do swojej ekipy to wesoły film o nowym Mutancie by był. A tak jakaś popierdułka a nie horror. Jedyny plus, ze byłem na tym dziś i zmarnowałem 10,50 zł a nie 20 zł ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Byłem dzisiaj na "Grze Endera". Powiem krótko - jestem bardzo zawiedziony filmem. Efekty przyzwoite (byłem na 2D), ale sam film to baaardzo spłycona książka. Brakuje wielu smaczków z ksiómżki, film niejako "skacze" po charakterystycznych punktach nie wyjasniając co, gdzie, skąd , dlaczego i po co. Ktoś kto ksiażki nie czytał wiele straci, ktoś kto czytał będzie zawiedziony. Szczególnie zakonczenie - żal.ru
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Stara "Carrie" miała klimat. Nową pewnie też obejrzę, choćby żeby poczuć różnicę, ale nie spodziewałem się niczego innego.
Obejrzałem Elizjum. Jestem zadowolony. Jak komuś podobał się klimat Dystryktu 9, to polecam. Nawet występuje ten aktor z RPA. Chociaż samo zakończenie od pewnego momentu staje się oczywiste, to wydarzenia w międzyczasie są interesujące i zapewniają igrzyska.
Jak dla mnie to było schematyczne do bólu, film ratowały tylko fajne efekty (aczkolwiek niewiele ich było ), zastanawiałem się, czy by pod koniec nie wyjść z kina i skoczyć na browar bo mniej więcej od połowy wiadomo było jak będzie się rozwijać fabuła. Brakowało tylko 'pięknej' amerykańskiej flagi w końcowej scenie ;p
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Ja jestem zachwycony serialem Wikingowie.
Nie wiem czy juz ktos o nim wspominal, ale klimacik swietny.
Nie wiem czy juz ktos o nim wspominal, ale klimacik swietny.