Ja wiem, że są różne opinie, ale moim zdaniem plastikowi korsarze to jedne z najładniejszych modeli DE zrobione przez GWStix pisze:A ma ktoś pomysł na alternatywę dla korsarzy? Bo obecne modele to jak dla mnie bieda i śmiech, starzy są ok ale czy coś innego jeszcze by się znalazło? Zastanawiałem się nad przerabianymi 6ed SW z HE ale to by majątek wyszedł. Konwersje z modeli Dark Eldarów też raczej mi nie leżą...
Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Poszukuje modeli harpi, ale nie nie dzikiej zgraji besti (patrz modele GW),a bardziej "cywilizowanej" .(coś jak armia skrzydlatych kobiet w full armorze) Bardzo wpasowałyby się w klimat mej armii ,z góry dzięki za ewentualne info.
"Jedno pchnięcie sztyletem - tylko tyle dzieli Imperium od anarchii". ~ nieznany skrytobójca
Myślałem nad Dark Eldar Scourges ale trzeba by z GS-u dorobić broń ,a nie mam pieniędzy ,ani skilla aby samemu to zrobić ,dlatego chodziło mi o to czy nie widzieliście jakiś gotowych modeli.
"Jedno pchnięcie sztyletem - tylko tyle dzieli Imperium od anarchii". ~ nieznany skrytobójca
A zna ktoś jakiś model metalowy, który nadałby się na meduzę? Z innego systemu czy coś? Tylko na poziomie tej meduzy, bo chociaż chcę mieć ją w metalowej kolekcji to ten plastikowy model jest tak ładny, że nawet i na niego się skuszę
jakby ktoś chciał alternatywe dla Khabidysa i postawił krakena :
http://scr.hu/1yq9/fxkgj
jest to model z gry deepwars
http://scr.hu/1yq9/fxkgj
jest to model z gry deepwars
Kiedyś pojawiła się informacja że RH planują wydać własne Delfy, plan wydaje się być aktualny, gdyż ostatnio ujawnili więcej szkiców koncepcyjnych:
http://s918.photobucket.com/user/Raging ... DEinvasion
Jak wam leżą?:P
http://s918.photobucket.com/user/Raging ... DEinvasion
Jak wam leżą?:P
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Jeśli na wypasie, to konik i dół od wild ridersów, a od pasa w górę mandrake. Ew. góra od seekerek / demonetek... Jeśli komuś nie przeszkadza mocny klimat transgenderowykuyash pisze:ktoś ma pomysł może juz na alternatywne figsy dla warlocków?
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Po taniości to można kombinować z ciałami od wildów i głowami czy bitsami od korsarzy. Lepszej bazy niż WR nie znalazłem. Niestety zarówno w kategoriach "elficka lekka kawaleria" jak i "mroczne elfy płci męskiej bez koszulek" naprawdę nie ma wielkiego wyboru. Najbardziej podchodzą różne modele WE, ale nie są najpiękniejsze i liście im wyłażą każdym otworem.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Jak coś wiesz, to mówisz. A nie, że się człowiek naszuka, a okaże się, że chodziło o niedoskonały substytut typu dark riderzy gamezona.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jak najabrdziej nie chodzi o substytut z gamezona ale blisko.Barbarossa pisze:Jak coś wiesz, to mówisz. A nie, że się człowiek naszuka, a okaże się, że chodziło o niedoskonały substytut typu dark riderzy gamezona.
proszszsze o to moi warlockowie narazie jeszcze WIP
p.s zdjecia robione na szybko
świetne fotki
z mandrakeów juz chcial zrobic sobie Eltharion ucieszy się jak zoabczy że nie tylko on
z mandrakeów juz chcial zrobic sobie Eltharion ucieszy się jak zoabczy że nie tylko on
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Glegut pisze: