Brushlicker Studio czyli Janka pędzlem wymachiwanie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Brushlicker
- Falubaz
Brushlicker Studio czyli Janka pędzlem wymachiwanie
Witam!
Zakładam nowy topic na nową drogę życia. Ostro popylam bloga do przodu to i miejmy nadzieję wpisy i modele będą pojawiać się z większą regularnością niż dotychczas.
Szczegóły na blogu!
Zakładam nowy topic na nową drogę życia. Ostro popylam bloga do przodu to i miejmy nadzieję wpisy i modele będą pojawiać się z większą regularnością niż dotychczas.
Szczegóły na blogu!
Ładni nurglici Dorzuc jeszcze troche cieni na championie. Ten naramiennik jakis taki płaski. Reszta ładna ładna
P.s. W końcu musze kupić ten model tego herosa
P.s. W końcu musze kupić ten model tego herosa
Ta zieleń przypomina mi mundury amerykańską armię
- Brushlicker
- Falubaz
Wielkie dzięki! zastanawiałem się jak wygląda waaagh flesh na modelu.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po pierwsze - zawsze dobrze obejrzeć, co akurat robisz .
Po drugie - mi te modele wyglądają na nieukończone. Może to kwestia oświetlenia, nie wiem. Na tym, co widzę, trzeba by pomyśleć nad sensownym rozjaśnianiem ciemnej zieleni i brązów - i jeden , i drugi kolor wyszedł jakoś tak płasko... Jakiś drybrush na kołnierzu woja też by się przydał... Nie kumam też zielonego gluta, który się wylewa z trzewi championa - wszystko tam masz różowe, skąd nagle zielony glut
Po drugie - mi te modele wyglądają na nieukończone. Może to kwestia oświetlenia, nie wiem. Na tym, co widzę, trzeba by pomyśleć nad sensownym rozjaśnianiem ciemnej zieleni i brązów - i jeden , i drugi kolor wyszedł jakoś tak płasko... Jakiś drybrush na kołnierzu woja też by się przydał... Nie kumam też zielonego gluta, który się wylewa z trzewi championa - wszystko tam masz różowe, skąd nagle zielony glut
- Brushlicker
- Falubaz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nowocześnie, czy nie, jeśli zieleń można łyknąć, to brązu już nie bardzo. Jest go dużo i jest jakiś taki nijaki, płaski i bez wyrazu. Skoro jest kilka brązowych elementów, to aż się prosi o zróżnicowanie tych brązów. Trochę tego jest na butach, ale imho zbyt mało jeszcze...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Też planowałem kupić tego pana z toporkiem ale tyle razy go już wszedzie widziałem,że mi się całkiem znudzil:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakbym ja tak podchodził do tematu, to nigdy bym nie kupił ŻADNEJ figurki, bo chyba wszystkie widziałem już wiele razy. Właśnie po to malujesz swoje figsy, żeby były jedyne w swoim rodzaju . Koniec offtopu...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Pokazałbyś płaszcz warriora od tyłu bo tu wygląda jak nie dokończony. A co do lorda to akurat jego już chyba każdy pomalował:D Zresztą mi nie wolno patrzeć na inne figurki bo teraz 5 różnych maluje.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- Brushlicker
- Falubaz
http://brushlicker.blogspot.com/
nowa figurka + ostrzejsze zdjęcie grubasa uploadowałem w miejsce starego.
Foty warriora od tyłu ni mam, a aparat padł
nowa figurka + ostrzejsze zdjęcie grubasa uploadowałem w miejsce starego.
Foty warriora od tyłu ni mam, a aparat padł
- Brushlicker
- Falubaz
To za pisanie dwóch postów pod sobą. Jak skasujesz wszystkie swoje posty tego typu to zniknie
Chodzi o to że "kantujesz" podbijajac ponad miare licznik postów - a jak zapytasz Shina i Ziemka, ilość postów jest bardzo ważna, i nie mozna ot tak nabijac jej wbrew regułom netykiety
Chodzi o to że "kantujesz" podbijajac ponad miare licznik postów - a jak zapytasz Shina i Ziemka, ilość postów jest bardzo ważna, i nie mozna ot tak nabijac jej wbrew regułom netykiety
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Serial Troll is Super Duper Serial
Udany model btw
Udany model btw
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Neh, to nie Gloria Victis gdzie są "ameby, trolle i jamochłony" w rangach.JochnyWalker pisze:Czy ranga "oszukista" to jakas kara, za cos, czy to zwykla nutka humorystyczna?
Lest we forget:
- Brushlicker
- Falubaz