ostatecznie poszło na konto 1600 (inaczej remis z 2x1200)Afro pisze:ja bym był za 1200, ale jak większość będzie za parówą, to mogę zmienić głos. No i w sumie granie na silesiana po silesianie to chyba pudło, nie?
To mam jedno pytanie do sędziego w takim razie;]Andrew pisze:Czyli wszystko jasne
Gramy na 1600 zasady z mastera w Krakowie
nie wliczasz maszyn jak i rydwanówbeszcza pisze:Pytanie
"Limit jednostek strzelających o zasięgu powyżej 12": 35 modeli (nie wliczając w to bohaterów i rydwanów), RBT liczy się jako 6. "
Dodatkowo jest ograniczenie na maszyny w tym katapulty max 3 sztuki... Czyli w tych 35 wlicza się maszyny+łuczników zarówno konnych jak i pieszych????
Nie podoba mi sie ten formatAndrew pisze:nie wliczasz maszyn jak i rydwanówbeszcza pisze:Pytanie
"Limit jednostek strzelających o zasięgu powyżej 12": 35 modeli (nie wliczając w to bohaterów i rydwanów), RBT liczy się jako 6. "
Dodatkowo jest ograniczenie na maszyny w tym katapulty max 3 sztuki... Czyli w tych 35 wlicza się maszyny+łuczników zarówno konnych jak i pieszych????łuczników konnych już tak
beszcza pisze:Nie podoba mi sie ten formatAndrew pisze:nie wliczasz maszyn jak i rydwanówbeszcza pisze:Pytanie
Dodatkowo jest ograniczenie na maszyny w tym katapulty max 3 sztuki... Czyli w tych 35 wlicza się maszyny+łuczników zarówno konnych jak i pieszych????łuczników konnych już tak
Czyli Tomb Kinga, High Liche Priesta tez nie mogę wystawiać tak??
A jaką armią grasz??:)krzychoss pisze:chcesz możemy zagrać pierwszy mecz i zobaczymy czyja armia jest stabilniejsza heh;p U mnie każde przegięcie jest przycięte;]beszcza pisze:Nie podoba mi się to... strasznie osłaba moją armię...