Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Czyli ten od bohatera nie ma rrola a zwykły ma?
c'mon!
c'mon!
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Paraszczak
- Falubaz
10+wózek to faktycznie 5 szeregów ale za każde 2 zabite modele tracimy cały rank więc może się okazać, że nagle z planowanego Steadfasta mamy damski *uj, bo zeszło kilka elfików.
3A nie tylko w szarży
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- MatthewKorona
- "Nie jestem powergamerem"
Jeśli mam Save'a na 0+, to gdy przeciwnik ma AP mam wtedy 1+?
Chodzi mi o to, czy możliwe jest mieć 0+ Save, czy 0+ się traktuje jako 1+ i gdy przeciwnik ma AP to już mam 2+?
Niby nie tak wielek, ale gdy przeciwnik modyfikuje pancerz o 3 to już robi różnicę.
Z góry dzięki za odpowiedź
Chodzi mi o to, czy możliwe jest mieć 0+ Save, czy 0+ się traktuje jako 1+ i gdy przeciwnik ma AP to już mam 2+?
Niby nie tak wielek, ale gdy przeciwnik modyfikuje pancerz o 3 to już robi różnicę.
Z góry dzięki za odpowiedź
Impossible is nothing.
Są o tyle fajni że prawie zawsze ustoją (Stubborn op) i mają dużo ataków. Tyle gorzej, że są drodzy, dlatego polecam łączyć ich z Lore'ami które zmniejszą ich straty (minus do siły z Lore of Shadow, Lore of life itd.)
Ale Egzeki są tanie i mają parę w łapie, jak tylko dostanę figurki to raczej wyprą Czarną Straż.
Ale Egzeki są tanie i mają parę w łapie, jak tylko dostanę figurki to raczej wyprą Czarną Straż.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
I dla tego znajdzie się kilku cwaniaków którzy będą mieć zamiast ExE, BG bo w konfrontacji tych jednostek BG rozszarpują ExE
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Paraszczak
- Falubaz
Eee...chyba najlepsza konfiguracja to jednak ze 30Exe+30WE. WE kroją to, co kroi Exe a Exe kroją resztę.
Do wczorajszego turnieju myślałem, że WE są naprawdę fajne po nim... stwierdziłem, że zabierają tylko miejsce na stole Oo horda wiczek nie mogła zabić 24 krasiów... z as na 5+ bo zraniła raptem 12 a zabiła 5 i sama się zbreakowała. Na małe punkty wracam do koncepcji 10+5 DR z kuszami i bohaterami w środku, do tego egzeki, shades +warlocki na małe punkty. Ten oddział to jest miodzio