Jestem na tym forum od bardzo wielu lat i mówię to w 100 % szczerze. Po raz pierwszy toatalnie brak mi koncepcji jak rozmawiać z innym użytkownikiem forum. Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi, więc będzie najlepiej dla nas obu jeśli rzeczywiście zaprzestaniemy dyskusji. Jest jeszcze 4 członków PKS. Może oni załapią twój tok rozumowania, bo ja w tym momencie spasuję.PiotrB pisze:Dębek pisze:Remis z Tobą 10:10. W dupę z Masterem 4:16. Do czego zmierzasz?Przypomnij mi proszę jakie wyniki miałeś bretką na silesianie z Hajami na Tetisie?
Tacy opiektywni sędziowie we własnej sprawie.Komentarze na temat armii są chyba ważniejsze od ludzi którzy nią grają bo wiedzą o czym mówią
Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi to powiem -że spytałem Cię po to żeby udowodnić Ci na podstawie Twoich własnych doświadczeń że te HE nie są takie przegięte - nie zrozumiałeś -szkoda.
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi - to stwierdzam że jest po prostu nie grzeczna - i obraża właściwie wszystkich którzy wypowiadają się na temat swojej armii....
W świetle np. takich ograniczeń do VC jakie spłodziliście do tej pory:
Vampire Counts
- Można wystawić maksymalnie 4 bohaterów z zasadą Ethereal
- Można wystawić maksymalnie 2 Tomb Banshee
Próby restrykcji do HE są po prostu dla mnie śmiesznie i nie zrozumiałem ... tyle ode mnie - nie chce mi się już z Tobą gadać .
Przeanalizuj swoje posty. Porównaj z moimi, zapytaj może kogoś postronnego, niech się wypowie kto tu jest niegrzeczny.
EOT z mojej strony.
Niegrzecznie pozdrawiam.