Kurcze Szaitis to ja w jednej bitwie w Rybniku zabiłem ci chyba więcej niż tu straciłeś w całym turnieju. Dodając do tego 3 zwycięstwa nad Golonką (pozdro ŁukaszSzaitis pisze: Łączna suma małych straconych to 436![]()

Kurcze Szaitis to ja w jednej bitwie w Rybniku zabiłem ci chyba więcej niż tu straciłeś w całym turnieju. Dodając do tego 3 zwycięstwa nad Golonką (pozdro ŁukaszSzaitis pisze: Łączna suma małych straconych to 436![]()
Tu musze znacząco przytaknąć. Wyglada to naprawde słabo, stopień zużycia części elementów przeszedł juz punkt krytyczny.Warszawska baza terenowa swoja droga jest mega słaba
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
I ustawiać maszynki tak żeby miały przerzuty nie zapomnijNever pisze:O warbossa zabijakę trochę trudno w orkach, chyba tylko Grimgor z tym swoim toporem porządnie trzepie wroga. Jak ja grałem orkasami to niestety warboss black ork nie robił dobrych wyników. Za to Twoje doom divery 1 strzałem zdjęły mojego tauruka. Nawet nie wiedział, co w niego wleciało xD. Straszna maszynka.
Dzięki, że mnie nauczyłeś grać Chalicem na dwa dni przed turniejem. Dzięki Tobie robiłem super wyniki:D
A to czemu?Kalesoner pisze:Bardzo ładna reklama, ale powiem szczerze.
Nie jesteście, ale może kiedyś będziecie.Handełek pisze:Jesteśmy w stanie zrobić dla was turniej od A do Z.