Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki
Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel
no nie wiem- ja oceniam teraz paring z DE na bardzo słaby dla HE. Ostatnio mocno ratowały mnie rydwany ale to było na małe punkty.. Musi nastąpić przycięcie Wrlocków - zwłaszcza na małe punkty...
w bitwach z nowymi DE zrobiłem 28 pkt
w bitwach z nowymi DE zrobiłem 28 pkt
Warlocki są 0-1 - zakaz dublowania rarów 
Proxy będą ściągane ze stołów - analogicznie jak ptaszki zamiast feniksów - więc dark ridersi ani wildzi jako warlocki nie przejdą - ostrzegam

Proxy będą ściągane ze stołów - analogicznie jak ptaszki zamiast feniksów - więc dark ridersi ani wildzi jako warlocki nie przejdą - ostrzegam

Wisła Kraków.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
hahaha... nie da się
http://www.youtube.com/watch?v=spq7KCQWCO4
wszystko albo nic, granica przeniesiona przez przeniesienie myśli, skrajność nad skrajnością
woja i chaos albo śmierć bez honoru i mordu na rękach, niczym nicość w myśli, nieistnienie
ostrzcie miecze, strzęście zęby, wytężajcie słuch, bo naznacza się ruch wojsk, dźwięk bębnów
okrzyk bojowy!

http://www.youtube.com/watch?v=spq7KCQWCO4
wszystko albo nic, granica przeniesiona przez przeniesienie myśli, skrajność nad skrajnością
woja i chaos albo śmierć bez honoru i mordu na rękach, niczym nicość w myśli, nieistnienie
ostrzcie miecze, strzęście zęby, wytężajcie słuch, bo naznacza się ruch wojsk, dźwięk bębnów
okrzyk bojowy!

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Sevi pisze:Warlocki są 0-1 - zakaz dublowania rarów

pomału ,pomału z tym ściąganiem... Warlocki dopiero co weszły do sklepów - jest więc 2 tygodnie na przygotowanie - jak dla mnie to nie jest dużo czasu. Co za tym idzie musi tu być jakaś wyrozumiałość....
Jak ktoś chce wystawić przegiętą jednostkę, to niech spręży poślady i ogarnie figsy 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
no to spoko - ale sami wiecie że ładne pomalowanie 10 kawalerzystów przeciętnemu człowiekowi zajmuje więcej niż 2 tygodnie. Moim zdaniem Warlocki nie powinny się wliczać do oceny malowania i tyle - nie można mieć proksów ale można mieć oddział w podstawowych kolorach nie wpływający na całościową ocenę ...Co Wy na to?Dydu pisze:Wystarcza 3 kolory, aby nie zleciała ze stołu, a jak ktoś chciał konwertować to miał na to 6 tygodni.
Piotrze... prosze.... troche szacunku dla turnieju ktory pomagasz organizowac. Co to ma znaczyc ze jedna jednostka nie bedzie oceniana? Ktory leniwy gracz de Cie przekupil ze masz takie propozycje?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
każdego trzeba szanować ! Nawet Dark Elfa!
Moim zdaniem gracze DE nie mają szans w tym czasie odpowiednio przygotować unitu Warclockow żeby spełniać dosyć wysokie ,jeżeli chodzi o hobbystykę , restrykcje krakowskiego mastera... Ja np. nie chciał bym sobie pociapać tak drogich figurek tylko po to żeby zagrać nimi kilka bitew na masterze a potem je zmywać
.