Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel

Post autor: PiotrB »

no nie wiem- ja oceniam teraz paring z DE na bardzo słaby dla HE. Ostatnio mocno ratowały mnie rydwany ale to było na małe punkty.. Musi nastąpić przycięcie Wrlocków - zwłaszcza na małe punkty...
w bitwach z nowymi DE zrobiłem 28 pkt
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Rzeczywiście warlocki na te punkty są mocne, więc albo przycięcie, albo sprawne usuwanie proxów. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Warlocki są 0-1 - zakaz dublowania rarów ;)

Proxy będą ściągane ze stołów - analogicznie jak ptaszki zamiast feniksów - więc dark ridersi ani wildzi jako warlocki nie przejdą - ostrzegam ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

będę :D

jeśli kto kogoś interesuje ;)

hehe.. :twisted:

do miłego i miłego :)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

znowu brałeś;p bierz pół!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

hahaha... nie da się :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=spq7KCQWCO4

wszystko albo nic, granica przeniesiona przez przeniesienie myśli, skrajność nad skrajnością

woja i chaos albo śmierć bez honoru i mordu na rękach, niczym nicość w myśli, nieistnienie

ostrzcie miecze, strzęście zęby, wytężajcie słuch, bo naznacza się ruch wojsk, dźwięk bębnów

okrzyk bojowy! 8)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

dokładnie tak :D

piękny filmik motywacyjny, jedynie kala jego odwracanie wzroku od kamery by przeczytać co dalej ma powiedzieć :P

ale się starał i to ważne :)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

On jest zwycięscą :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Sevi pisze:Warlocki są 0-1 - zakaz dublowania rarów ;)

Proxy będą ściągane ze stołów - analogicznie jak ptaszki zamiast feniksów - więc dark ridersi ani wildzi jako warlocki nie przejdą - ostrzegam ;)
=D>

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

pomału ,pomału z tym ściąganiem... Warlocki dopiero co weszły do sklepów - jest więc 2 tygodnie na przygotowanie - jak dla mnie to nie jest dużo czasu. Co za tym idzie musi tu być jakaś wyrozumiałość....
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Jak ktoś chce wystawić przegiętą jednostkę, to niech spręży poślady i ogarnie figsy ;)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

dwa tygodnie akurat styka;p

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Wystarcza 3 kolory, aby nie zleciała ze stołu, a jak ktoś chciał konwertować to miał na to 6 tygodni.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

a wystarczy główki od jakiś elfówi nieco GS jako włosy... koniec konwersacji, nawet 5 latek by to zrobił :P

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Dydu pisze:Wystarcza 3 kolory, aby nie zleciała ze stołu, a jak ktoś chciał konwertować to miał na to 6 tygodni.
no to spoko - ale sami wiecie że ładne pomalowanie 10 kawalerzystów przeciętnemu człowiekowi zajmuje więcej niż 2 tygodnie. Moim zdaniem Warlocki nie powinny się wliczać do oceny malowania i tyle - nie można mieć proksów ale można mieć oddział w podstawowych kolorach nie wpływający na całościową ocenę ...Co Wy na to?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Piotrze... prosze.... troche szacunku dla turnieju ktory pomagasz organizowac. Co to ma znaczyc ze jedna jednostka nie bedzie oceniana? Ktory leniwy gracz de Cie przekupil ze masz takie propozycje?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

każdego trzeba szanować ! Nawet Dark Elfa! :mrgreen: Moim zdaniem gracze DE nie mają szans w tym czasie odpowiednio przygotować unitu Warclockow żeby spełniać dosyć wysokie ,jeżeli chodzi o hobbystykę , restrykcje krakowskiego mastera... Ja np. nie chciał bym sobie pociapać tak drogich figurek tylko po to żeby zagrać nimi kilka bitew na masterze a potem je zmywać :).
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Piotrze, a jaką armią grasz na masterze najbliższym?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Mam wrażenie, że odpowiedź zależy od decyzji w sprawie malowania łorloków. :wink:
Obrazek

ODPOWIEDZ