Ke?Grolshek pisze:Zobaczymy czy Arbiter ze Św. Barbarą mają rację
Warszawa. 04/30.11.2013, 2600 PKS, VIII Liga Rivendell.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: VIII Liga Rivendell. Warszawa.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pff, xeroboye. Gram na Slaaneshu (z nielicznymi wyjątkami) odkąd wyszedl book do Dochu
btw. na mailu masz coś chcial
btw. na mailu masz coś chcial
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
już widzę ten woch próbujący rozbić Twojego deathstara, ale będą jaja jak komuś się uda z tą armią tego dokonać:D
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
- Offspringman
- Kretozord
czy byłby ktoś tak miły i uczynny i pożyczy mi jedną (1) muchę nurgla na ligę? gdzieś mi własnie jedna zginęła i mam nadzieję ją wkrótce odnaleźć, ale na wszelki wypadek liczę na pomoc
Nie bierzesz udziału w lidze jeśli nie jesteś w stanie wypełnić wymogów regulaminu ? Nadmieniam iż regulamin wisiał 2 miesiące i w tym czasie można było załatwić WSZYSTKO.Janus pisze:>>Nick i rozpiskę w formacie RST oraz numer telefonu kontaktowego.<<
A co jeśli nie mam AB?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Janus, napisz normalnie w notatniku potem zmień rozszerzenie pliku z .txt na .rst .Wymagania formalne spełnisz
Możesz też podesłać mi PMką rozpiskę przeklepie ją u siebie i podeślę Groszkowi
Możesz też podesłać mi PMką rozpiskę przeklepie ją u siebie i podeślę Groszkowi
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Sorry chłopaki, ale totalnie nie wiem co to format rts :/ Żuku, pomożesz mi przekonwertować moją rozpę?
- Offspringman
- Kretozord
podbijamOffspringman pisze:czy byłby ktoś tak miły i uczynny i pożyczy mi jedną (1) muchę nurgla na ligę? gdzieś mi własnie jedna zginęła i mam nadzieję ją wkrótce odnaleźć, ale na wszelki wypadek liczę na pomoc
Zaktualizujcie sobie wszyscy pliki do armybuildera proszę bo połowa rozpisek się nie otwiera. Jeśli macie taką możliwość to wyślijcie jeszcze raz z poniższym najnowszym zestawem.goboss pisze:poszło zgłoszenie!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1147258
Goboss. Szacun za start WE
Nie chciałbym się specjalnie czepiać ale mieliście DWA miesiące na odpicowanie figurek bez proksów, przeczytanie regulaminu, załapanie co to za format .RST, zaktualizowanie AB do najnowszego pliku i wysłanie prawidłowej rozpiski. Przedszkolaki przy niektórych z was to poważni ludzie. Wstydźcie się
O ile mogę się wtrącić to Debelial nie jest jedyną osobą przygotowującą pliki AB. Jest grupa na yahoo
http://groups.yahoo.com/neo/groups/Arromanche/info
i kilka innych miejsc... więc nie wiem czy wymóg rozpisek w RST to dobry pomysł.
i kilka innych miejsc... więc nie wiem czy wymóg rozpisek w RST to dobry pomysł.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Debelial jest NAJLEPSZY.Durin pisze:O ile mogę się wtrącić to Debelial nie jest jedyną osobą przygotowującą pliki AB. Jest grupa na yahoo