Warszawa. 04/30.11.2013, 2600 PKS, VIII Liga Rivendell.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: VIII Liga Rivendell. Warszawa.

Post autor: Arbiter Elegancji »

Grolshek pisze:Zobaczymy czy Arbiter ze Św. Barbarą mają rację :roll:
Ke?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Arbiter Elegancji pisze:
Grolshek pisze:Zobaczymy czy Arbiter ze Św. Barbarą mają rację :roll:
Ke?
Slaanesz Slaanesz Uber Alles 8)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

pff, xeroboye. Gram na Slaaneshu (z nielicznymi wyjątkami) odkąd wyszedl book do Dochu :P

btw. na mailu masz coś chcial :wink:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Sławek
Chuck Norris

Post autor: Sławek »

Dopisz i mnie :) HE :)

Chciałem się pobawić z Everqeen(+8 do casta :D) ale się nie da widzę :D

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

już widzę ten woch próbujący rozbić Twojego deathstara, ale będą jaja jak komuś się uda z tą armią tego dokonać:D
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

czy byłby ktoś tak miły i uczynny i pożyczy mi jedną (1) muchę nurgla na ligę? gdzieś mi własnie jedna zginęła i mam nadzieję ją wkrótce odnaleźć, ale na wszelki wypadek liczę na pomoc :)

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Never pisze:już widzę ten woch próbujący rozbić Twojego deathstara, ale będą jaja jak komuś się uda z tą armią tego dokonać:D
Wejdą Warriorzy z Archaonem i zobaczymy :P
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

>>Nick i rozpiskę w formacie RST oraz numer telefonu kontaktowego.<<
A co jeśli nie mam AB?
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Janus pisze:>>Nick i rozpiskę w formacie RST oraz numer telefonu kontaktowego.<<
A co jeśli nie mam AB?
Nie bierzesz udziału w lidze jeśli nie jesteś w stanie wypełnić wymogów regulaminu ? Nadmieniam iż regulamin wisiał 2 miesiące i w tym czasie można było załatwić WSZYSTKO. #-o

Awatar użytkownika
żuk
Mudżahedin

Post autor: żuk »

Janus, napisz normalnie w notatniku potem zmień rozszerzenie pliku z .txt na .rst .Wymagania formalne spełnisz 8)

Możesz też podesłać mi PMką rozpiskę przeklepie ją u siebie i podeślę Groszkowi :mrgreen:
Heretic pisze:
elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Sorry chłopaki, ale totalnie nie wiem co to format rts :/ Żuku, pomożesz mi przekonwertować moją rozpę?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

żuk pisze:Janus, napisz normalnie w notatniku potem zmień rozszerzenie pliku z .txt na .rst .Wymagania formalne spełnisz 8)
ZATŁUKĘ
:twisted:

LajoN31
Mudżahedin

Post autor: LajoN31 »

Ja Ci wyślę w txt, gdyż Twój AB nie czyta plików z mojego AB a nie zdążę już zmienić dzisiaj :D

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

Offspringman pisze:czy byłby ktoś tak miły i uczynny i pożyczy mi jedną (1) muchę nurgla na ligę? gdzieś mi własnie jedna zginęła i mam nadzieję ją wkrótce odnaleźć, ale na wszelki wypadek liczę na pomoc :)
podbijam :)

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

poszło zgłoszenie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

goboss pisze:poszło zgłoszenie!
Zaktualizujcie sobie wszyscy pliki do armybuildera proszę bo połowa rozpisek się nie otwiera. Jeśli macie taką możliwość to wyślijcie jeszcze raz z poniższym najnowszym zestawem.

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1147258

Goboss. Szacun za start WE =D>

Nie chciałbym się specjalnie czepiać ale mieliście DWA miesiące na odpicowanie figurek bez proksów, przeczytanie regulaminu, załapanie co to za format .RST, zaktualizowanie AB do najnowszego pliku i wysłanie prawidłowej rozpiski. Przedszkolaki przy niektórych z was to poważni ludzie. Wstydźcie się :evil:

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

rozpa poszła w 2 formatach xD. Chadecja nadchodzi! :twisted:
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

O ile mogę się wtrącić to Debelial nie jest jedyną osobą przygotowującą pliki AB. Jest grupa na yahoo

http://groups.yahoo.com/neo/groups/Arromanche/info

i kilka innych miejsc... więc nie wiem czy wymóg rozpisek w RST to dobry pomysł.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Durin pisze:O ile mogę się wtrącić to Debelial nie jest jedyną osobą przygotowującą pliki AB. Jest grupa na yahoo

http://groups.yahoo.com/neo/groups/Arromanche/info

i kilka innych miejsc... więc nie wiem czy wymóg rozpisek w RST to dobry pomysł.
Debelial jest NAJLEPSZY.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Rozpy które dały się odczytać i które będą jutro weryfikowane pod kątem legalności są zaznaczone w pierwszym poście niebieskimi eRkami .

ODPOWIEDZ