po 1
4lvl shadow
po 2
ifka z 5 kosci
po 3
przyplacilem warpem za maja lekkomyslnosc
po 4
z przodu byly crypty
epicko wyszlo
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ja jeszcze daje mu 3 lvl i SCotN. Co prawda gram na 3k ale mając DWolves i FBaty możesz powiększyć ich ilość o 4/2 bazy. Dodatkowo, z kolegami doszliśmy do wniosku, że jedyną rzeczą, która psuje całą zabawe jest magia więc wyrzuciliśmy wszystkie czary nr 5 i 6 z AB i RB. Co prawda są to domowe zasady ale gra stała się bardziej przyjemna, taktyczna i nie ma przypadku, że jeden rzut rozwala 3/4 armii (koleś za około 150-250 pkt. niszczy raptem około 2000 pkt.), ponieważ masz dużo maszyn czy połowe armi z Inicjatywą równą 3 lub mniej. Co do rozpy to może byś znalazł pkt na Mortisa. Wtedy gruba mają Regeneracje na 4+ i masz całkiem twardy model wpierający z krzykiem (tylko bez opcji BT bo słabo się spłaca, a ryzyko jest za duże)Bojek pisze:akurat VC gdzie sa zombi i szkiele, grubasy i hexy...jedno słońce potrafi wszystko zniszczyć...
lord tak od dłużeszego czasu także używam i jestem zadowolony. Przerzuty z magii są bo mam BoA i czar zawsze, do tego Siła wporzo, magiczne ataki mam gdzie indziej, dzięki czemu głupie HE boją się mnie, a twardziela trudno ubić