Strategie Generałów Północy...
Moderator: JarekK
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Strategie Generałów Północy...
dokładnie
Prawda...mimo to liczę, że Slaughterbrute dostanie jakąś re-edycję zasad. Szkoda by taki fajny model się marnował na półce tylko :d
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
mi się shrine podoba i cieszy mnie fakt że w końcu wydali model
swojego już jakiś czas maluję i od czasu do czasu zagości w rozpie
co do nosicieli to pierwszy fajny ale ten z tyłu wygląda jakby nic innego nie robili mu w dzieciństwie tylko opychali słodyczami i fastfoodami z mcdonalda ( American Style), że aż mu musiała 3 noga wyrosnąć żeby taki kawał sadła mógł się poruszać
swojego już jakiś czas maluję i od czasu do czasu zagości w rozpie
co do nosicieli to pierwszy fajny ale ten z tyłu wygląda jakby nic innego nie robili mu w dzieciństwie tylko opychali słodyczami i fastfoodami z mcdonalda ( American Style), że aż mu musiała 3 noga wyrosnąć żeby taki kawał sadła mógł się poruszać
co do modelu shrina to od sam wózek jes spoko, troche przebajerowane jak huricanum/luminarum w imperium ale nosiciele to tragedia...wolałbym czymkolwiek zastapic to bo sa paskudni. A co do do wielgachnego slaughterbrute to model fajny sam chce go pomalować i na półkę dać. Tyle że jakieś potwory nie pasują mi zbytnio do klimatu WoCh, jednak co potwór to do Doch bliżej
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
faktycznie, shrine na stonehornie byłby niezłą alternatywą tylko niestety troche drogą
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
jak konwertować na poważnie to wiadomo by zwiększyć efekt może jak będę miał kasę kiedyś o zmontuje cuś takowego, ot tak jak lorda na smoku nowym od DE
na male pkt klepacz zawsze lepszy niż mag
ja bym jednak połasił się o halabardę by wykorzystać jego wysoką In w końcu. Ale zalezy kto jak woli..siła 6 a 7 czasem robi sporo
tylko dwurak. On jest taki twardy ze pierwszy bic nie musi
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Halabarda lepsza.Opat pisze:W sumie. Tylko amia tzeentha bez maga jakos mi nie pasuje.
Dwurak na klepaczu lepszy od halabardy?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
1)Wysoka inicjatywa-Bije prawie zawsze jako pierwszy.
2)Jak ma Halabardę bardziej opłaca się brać Ogniste ataki na nim.
3)Gdy wyzywa na pojedynek,to z Dwurakiem koń bije przed nim i zabija Championa.Przez co wbija mniej ran.
Takie jest moje stanowisko,może błędne,może złe ale dlatego biorę halabardę.
2)Jak ma Halabardę bardziej opłaca się brać Ogniste ataki na nim.
3)Gdy wyzywa na pojedynek,to z Dwurakiem koń bije przed nim i zabija Championa.Przez co wbija mniej ran.
Takie jest moje stanowisko,może błędne,może złe ale dlatego biorę halabardę.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.