ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
yeeep np doomdivery czy trebusz czy zwykły kanon wchodzi w to jak w masło
Akadera pisze:Bo jest w army booku
Szmata jaka jest taka jest ale bez też bez przesady da się ten kloc rozkręcić
Specjalni bohaterowie są w 15 armybookach, jakichkolwiek nadprogramowych punktów dla armii nie ma w żadnym z nich, o kompletnych przepisywaniach książek nie ma co wspominać przy takiej argumentacji.
3 magów z lighta 2 armaty i 8 demisi +altar Jak nie, wchodzi ziomek z korona nawet
mamy 1/2/2
mamy 1/2/2
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Oj tam oj tam potraktuj to jako nierówny format pkt dla wszystkich armiiKreon pisze:Akadera pisze:Bo jest w army booku
Szmata jaka jest taka jest ale bez też bez przesady da się ten kloc rozkręcić
Specjalni bohaterowie są w 15 armybookach, jakichkolwiek nadprogramowych punktów dla armii nie ma w żadnym z nich, o kompletnych przepisywaniach książek nie ma co wspominać przy takiej argumentacji.
Kurde nie każcie mi bronić elfiaków bo to nawet nie moja armia ale nudne jest słuchanie jojczenia jakie coś tam jest straszne. No jak grasz demonami to faktycznie ciężko ale tak poza tym to idzie sobie z tym klocem radzić. Z choosenami z wardem 3+ czy pedantem szło sobie jakoś radzić to i z tym też się da skoro nawet takiemu noobowi jak mi się udaje
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Bardzo ciekawy ten nowy ETC. Głównie dzięki kolejnemu "ewolucyjnemu" krokowi w WFB związanemu z "wprowadzaniem zmian w zasadach". Poważne obniżenie kosztów rarów bestii czy nowe zasady do WE. Jeszcze z 5 lub 10 lat i może doczekam się zajebistego army listu napisanego przez graczy i powszechnie używanego na turniejach. Miło by było dla odmiany kiedyś zagrać w dobrze napisanego pod względem zasad WFB. Ponieważ na GW nie można liczyć pod tym względem pozostają tylko gracze, którzy mają interes w tym, żeby gra była jak najbardziej "miodna".
Na minus ETC to wciąż za dużo ograniczeń. Wywalić wszelkie ograniczenia, a dać armiom z "problemami" możliwości nawiązania rywalizacji z tymi silniejszymi.
Na minus ETC to wciąż za dużo ograniczeń. Wywalić wszelkie ograniczenia, a dać armiom z "problemami" możliwości nawiązania rywalizacji z tymi silniejszymi.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2013, o 19:20 przez Kal_Torak, łącznie zmieniany 2 razy.
Kal_Torak pisze:Bardzo ciekawy ten nowy ETC. Głównie dzięki kolejnemu "ewolucyjnemu" krokowi w WFB związanemu z "wprowadzaniem zmian w zasadach". Poważne obniżenie kosztów rarów bestii czy nowe zasady do WE. Jeszcze z 5 lub 10 lat i może doczekam się zajebistego army listu napisanego przez graczy i powszechnie używanego na turniejach. Miło by było dla odmiany kiedyś zagrać w dobrze napisanego pod względem zasad WFB. Ponieważ na GW nie można liczyć pod tym względem pozostają tylko gracze, którzy mają interes w tym, żeby gra była jak najbardziej "miodna".
Na minus ETC to wciąż za dużo ograniczeń. Wywalić wszelkie ograniczenia, a dać armiom z "problemami" nawiązania rywalizacji z tymi silniejszymi.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
dobrze - a na czym stanęło w końcu z Feniksami? Mogę mieć 3? 2 w rarerach a jeden na pod lordem czy nie? Czy mógłbym prosić aby zapytał ktoś o to twórców? (ja tam nie mam konta) - zapis nie jest jasny choć intencja chyba tak - ale warto się upewnić ... z góry dzięki - dobrej duszy...