Pruszków; Liga w "Galaktyce Gier", 14.11.13-31.12.13
Re: Liga WFB w "Galaktyce Gier"
Podaj link do forum prosze.
Z gory dzieki.
Z gory dzieki.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ponieważ nie mogę sie zalogować na forum galaktyki gier wrzucam ost na border prince
poszukuje kontaktu z moim oponentem tak aby sie omówić na bitewkę ewentualnie zapraszam jutro do Pruszkowa w innych członków ligi w celu treningu:-D
format do 1600
wiadomosc na priv albo gg 18410437
poszukuje kontaktu z moim oponentem tak aby sie omówić na bitewkę ewentualnie zapraszam jutro do Pruszkowa w innych członków ligi w celu treningu:-D
format do 1600
wiadomosc na priv albo gg 18410437
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Od czasu wysypu na forum reklam dotyczących powiększenia penisa/cycków/mózgów itp. wprowadziliśmy rejestrację...
rozumiem że kolega wypełnił formularz rejestracyjny?
jeśli tak to wieczorem lub najdalej jutro rano dostęp powinien być....
rozumiem że kolega wypełnił formularz rejestracyjny?
jeśli tak to wieczorem lub najdalej jutro rano dostęp powinien być....
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A nie było przypadkiem tam reklamy dot pomniejszania?
bo ja mdleje jak kobiete naga widze... krew odpływa:-D
bedzie jutro wolny stól tak na 16?
moze brat tomasz zechce znow swoje lesne elfy na pozarcie wystawic?
bo ja mdleje jak kobiete naga widze... krew odpływa:-D
bedzie jutro wolny stól tak na 16?
moze brat tomasz zechce znow swoje lesne elfy na pozarcie wystawic?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Brat Tomasz
Nie wiem jak będzie jutro ze stołami z powodu Magica ale generalnie wpadajcie kolego - pomyślimy na miejscu.
Co do gry rewanżowej jutro to będzie ciężko ale ma być Szczepan i pewnie jeszcze ktoś z chłopaków powinien być.
Generalnie to zapraszam jak zawsze zwłaszcza, że z chęcią zobaczę ponownie tę małą świnię z koszyczkiem na plecach co na takie małe punkty takie cuda wywijała
Co do gry rewanżowej jutro to będzie ciężko ale ma być Szczepan i pewnie jeszcze ktoś z chłopaków powinien być.
Generalnie to zapraszam jak zawsze zwłaszcza, że z chęcią zobaczę ponownie tę małą świnię z koszyczkiem na plecach co na takie małe punkty takie cuda wywijała
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wiedziałem, ze ten stegadon w końcu zostanie wspomniany
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
O której będziecie, może się jakoś pojawię. Może jakaś treningowa gra?
- Brat Tomasz
Bearded Unclean 'Un pisze:Wiedziałem, ze ten stegadon w końcu zostanie wspomniany
Stegadon? to był jakiś Pudzian nie jaszczurek ja przez tego stwora spać nie mogę.... dobrze że na harmonii nie umiał grać bo poza tym miał wszystko co ja mogłem tymi moimi baziami mu zrobić
nota bene: ładna nazwa "Bazie".... np. "mam 49 bazi w rozpisce i jedną ArcyBazię "
- Brat Tomasz
nie ma co .... znajdę go po prostu w lidze i mu wsadzę parę gałęzi w .......... pancerz
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tomku. po prostu miałeś nie grywalna rozpiskę:-) wiem ze cały czas myślisz jak zboczeniec grający w 40 000 ale wfb jest gra trudniejsza, bardziej złożona:-D dla większych chłopców
a na serio to poczytaj na borderze jakie rozpiski maja ludzie grający lesniakami. w zasadzie jest to armia ciężka ale odpowiedni dobór jednostek możne zawsze sprawić ze mój pudzian jaszczur może mieć ciężko
a na serio to poczytaj na borderze jakie rozpiski maja ludzie grający lesniakami. w zasadzie jest to armia ciężka ale odpowiedni dobór jednostek możne zawsze sprawić ze mój pudzian jaszczur może mieć ciężko
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Czemu niegrywalną? Zamiast powielać rozpiski fajniej się gra tym czym się chce.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
miał 4 duże jednostki w skirmiszu których max siła to było 4 a tylko 20 łuczników... nie jestem specem od leśnych elfów ale wiem ze skirmisz który walczy nie w lesie nie moze byc stedfast....
nie mowie ze gra dla fanu nie jest fajna. sam wciaz dostaje wpier...al od demonów ale słabe składanie armii nie pomaga wygrac
nie mowie ze gra dla fanu nie jest fajna. sam wciaz dostaje wpier...al od demonów ale słabe składanie armii nie pomaga wygrac
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Przeciez elfy z lasu to partyzanci, oni nie maj a opcji wystawiania duzych kloców bojowych, szczególnie jak graliscie na mniej niz 1000.
Poza tym lepiej miec rozpiskę niegrywalną, niż nielegalną. Stegadon wart 250 w rozpisce na 900pkt..? Come on...
@ Bobson
My będziemy około 15:00.
Poza tym lepiej miec rozpiskę niegrywalną, niż nielegalną. Stegadon wart 250 w rozpisce na 900pkt..? Come on...
@ Bobson
My będziemy około 15:00.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
cicho...miałeś nie mówić.....
wałki wałeczki... a na serio to pomyłka za która bardzo bardzo bardzo Tomka przepraszam. obiecuje ze jutro będę szczekać biegając na czworaka po sklepie.....
ale przypuśćmy 40 łuczników mógł wystawić... tym by już mnie mógł pokroić. jesli nie sacr weterana to stega na pewno. do tego jakies odginaczki
wałki wałeczki... a na serio to pomyłka za która bardzo bardzo bardzo Tomka przepraszam. obiecuje ze jutro będę szczekać biegając na czworaka po sklepie.....
ale przypuśćmy 40 łuczników mógł wystawić... tym by już mnie mógł pokroić. jesli nie sacr weterana to stega na pewno. do tego jakies odginaczki
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Tak, bo kazdy wie jak skuteczne są pestki z S3 na potwora z T6 i Sv3+
Driady tez maja sens, daj Tomaszowi wgryźć się w realia nowej edycji, z pewnoscią wyciągnął wnioski z tej gry.
Driady tez maja sens, daj Tomaszowi wgryźć się w realia nowej edycji, z pewnoscią wyciągnął wnioski z tej gry.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wprowadziłem wyniki rozegranych dotychczas bitew.
Przy okazji informuję, ze w lidze jest jeszcze jedno wolne miejsce!!!
Ewentualny spóźnialski musi tylko wysłać rozpiskę i rozegrac do srody włącznie, bitwę z oponentem, który już czeka między linami
Przy okazji informuję, ze w lidze jest jeszcze jedno wolne miejsce!!!
Ewentualny spóźnialski musi tylko wysłać rozpiskę i rozegrac do srody włącznie, bitwę z oponentem, który już czeka między linami
Szczepan, jak Ty zrobiłeś 11 z HE z BotWD?
Szacun
Szacun
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zabiłem wszystko oprócz kloca z bannerem, czyli całe 375pkt
Oddałem odginaczki i generała, trochę pechowo, trochę przez nieuwagę...
Oddałem odginaczki i generała, trochę pechowo, trochę przez nieuwagę...