Pruszków; Liga w "Galaktyce Gier", 14.11.13-31.12.13
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Liga WFB w "Galaktyce Gier"
Szczepan
ja prosty człowiek jestem i slow twoich na forum galaktyki gier nie rozumiem..... cytuje armia Tomasza wybaczała mu kolejne popełnianie przez niego błędy?
czyje błędy moje czy oponenta?
ja prosty człowiek jestem i slow twoich na forum galaktyki gier nie rozumiem..... cytuje armia Tomasza wybaczała mu kolejne popełnianie przez niego błędy?
czyje błędy moje czy oponenta?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Cytujac Poncjusza Piłata: "Com napisał, napisałem"
Myślę, że wyraziłem się dośc jasno.
Napisałem, ze w mojej ocenie górę wzięło twoje doświadczenie, a mimo popełnianych błędów, Twoja armia była na tyle solidna, ze błędy te nie były brzemienne w skutkach.
Moim zdaniem Adrian zasłuzył na więcej niz 0pkt w tej bitwie.
Jesli chcesz się odnosic do tego co napisałem na GG, to pisz na GG, a jesli chcesz się podzielić swoimi wrażeniemi z bitwy tutaj, to serdecznie zachęcam.
Pamietajmy, że w lidze jest kilka osób które w zasadzie zaczynają przygodę z WFB, i dla nich taki feedback jest szczególnie ważny (wśród nich ja).
Myślę, że wyraziłem się dośc jasno.
Napisałem, ze w mojej ocenie górę wzięło twoje doświadczenie, a mimo popełnianych błędów, Twoja armia była na tyle solidna, ze błędy te nie były brzemienne w skutkach.
Moim zdaniem Adrian zasłuzył na więcej niz 0pkt w tej bitwie.
Jesli chcesz się odnosic do tego co napisałem na GG, to pisz na GG, a jesli chcesz się podzielić swoimi wrażeniemi z bitwy tutaj, to serdecznie zachęcam.
Pamietajmy, że w lidze jest kilka osób które w zasadzie zaczynają przygodę z WFB, i dla nich taki feedback jest szczególnie ważny (wśród nich ja).
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Cytując klasyków.... armia Tomasza czasem wybacza... Tomasz nigdy......
Panowie..... dajcie sobie buziaka (obojętnie jak to brzmi.......) i zapraszam na następny czwartek..... (szczegóły wkrótce.....)...
Panowie..... dajcie sobie buziaka (obojętnie jak to brzmi.......) i zapraszam na następny czwartek..... (szczegóły wkrótce.....)...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
ok....czasem sie strasznie zapiekam choć nie powinienem:-D
Adrian zapraszam na re-mach jeśli masz życzenie.
Adrian zapraszam na re-mach jeśli masz życzenie.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Bitwa z Bratem Tomaszem rozegrana, 12:8 dla niego, fajna, pełna niespodziewanych czelendży gra
- Brat Tomasz
I ja też dziękuję. Powinien być soczysty remis (z racji mojego farta - albo niefarta Adama...) a wyszło jak wyszło.... nie ma to jak 4 x 10 na krasnorgankach
Grzeol - Bobson
19:1 (1100-347)
Bardzo dziękuję Grześku za przemiłą grę i przemiłe wciry
19:1 (1100-347)
Bardzo dziękuję Grześku za przemiłą grę i przemiłe wciry
- Brat Tomasz
ale same słodziaki z nas wychodzą :-)wszyscy dziękują i w ogóle
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
@ Adam & Tomasz: zgłaszamy różnicę w małych punktach.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Brat Tomasz
ups..... Adam policzy i poda..... mi nic nie znikło więc będzie mi ciężko.....
PS chciałbym pobrykać moimni lajtowymi HE..... ktoś mnie pouczy fruwać zawartością startera oraz rydwanem i specjalową kawalerią HE?
pliz pliz
PS chciałbym pobrykać moimni lajtowymi HE..... ktoś mnie pouczy fruwać zawartością startera oraz rydwanem i specjalową kawalerią HE?
pliz pliz
- Brat Tomasz
a na poważnie..... mam zawartość Wyspy Krwi... oraz rydwan, Smoczą Jazdę i megakuszę..... czy ktoś miałby ochotę (nawet jutro) mnie poedukować w miłej atmosferze jak grać taką rozpiską..... od razu uprzedzę że szukam doradcy jak złożyć dużą armię HE do epickiej bitwy na stole min 96x48 którą chcę zrobić już bardzo-nie-długo..... pogramy sobie na magiczne tereny i wszelkie fajne siupy jakie się nam tylko zamarzą
a w ogóle to szukam jeszcze dwóch graczy po stronie "dobra" i jeszcze jednego gracza po stronie "zła" (mam już 2 razy po stronie zła "Wąpierze"...... szukamy jeszcze jednego bardzo złego "łobuza"
3x3 armie będzie super na stole 48x96 cali...... terenów będzie 11 sztuk tak jak być powinno: będzie wioska (2elementy) 3 górki, 3 lasy, 2 pola, 3 impasowe słupki... będzie gęsto
i o to chodzi
a w ogóle to szukam jeszcze dwóch graczy po stronie "dobra" i jeszcze jednego gracza po stronie "zła" (mam już 2 razy po stronie zła "Wąpierze"...... szukamy jeszcze jednego bardzo złego "łobuza"
3x3 armie będzie super na stole 48x96 cali...... terenów będzie 11 sztuk tak jak być powinno: będzie wioska (2elementy) 3 górki, 3 lasy, 2 pola, 3 impasowe słupki... będzie gęsto
i o to chodzi
Już spieszę podać:
12:8 (200 do 0).
12:8 (200 do 0).
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Tomek, załóż odrębny wątek w odpowiednim dziale.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Aktualizacja wyników.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Podsumowanie rundy #1, i pary na rundę #2.