Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Noki's Sicilian Studio
Patrzę na tę pracę i przecieram oczy ze zdumienia - zupełnie jakby nie była malowana przez Ciebie. Jest inna niz poprzednie. imho duużo lepsza .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Za małe foty...
Właśnie wiem Myślę nad daniem go do duelu z gotrekiem ale zobaczę jeszcze. Tym czasem trójca dla mojego stałego klienta z Niemiec Mieli być malowani ekspresowo i tak wyszlo, razem około 4 h... No ale przynajmniej w termin się wbiłem
Pzdr
Pzdr
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, o 16:10 przez Nokimam, łącznie zmieniany 1 raz.
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To już malowanie nie dla mnie - wszystko się zlewa jakoś...
Wiem ale teraz wyobraź sobie że mam do wymalowania jeszcze 47 takich XD I mam 2 tygodnie
Heh no ale maluje teraz coś dla siebie też więc obiecuję się poprawić haha
Dzięki za opinie!
EDIT
A tu jeszcze jeden chłopak:
EDIT 2:
Kolejne moje zamówienie..
Pozdrawiam!
Heh no ale maluje teraz coś dla siebie też więc obiecuję się poprawić haha
Dzięki za opinie!
EDIT
A tu jeszcze jeden chłopak:
EDIT 2:
Kolejne moje zamówienie..
Pozdrawiam!
Pan Mamikon
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak dla mnie to jest OK.
Ja bym dał trochę mniejszy kąt tej skały czy co to będzie Zbyt dużą przewagę krasnalowi dajesz tą stromizną
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po pierwsze - kiepskie są linki do fotek, które można tylko zamknąć przez x - wkurza to strasznie. Po drugie - imho kolor broni musi pasować do całej kolorystyki , tak że nikt przy zdrowych zmysłach nie powie Ci raczej, jaki ma być toporek, nie znając koncepcji ogólnej ...
Racja, przepraszam, nie pomyślałem i do tego linki z telefonu wysłałemsmiejagreg pisze:Po pierwsze - kiepskie są linki do fotek, które można tylko zamknąć przez x - wkurza to strasznie. Po drugie - imho kolor broni musi pasować do całej kolorystyki , tak że nikt przy zdrowych zmysłach nie powie Ci raczej, jaki ma być toporek, nie znając koncepcji ogólnej ...
No cóż, tu mamy skończony duel na PMoTM czyli"Za mojego małego brata, ty skur.......czybyku
Mam nadzieje że jeszcze nie śpicie bo potrzebuję jakiejś opinii haha Proszę o komentarze jak zwykle!
Pozdrawiam
Pan Mamikon
Ork bardzo mi się podoba Skała jak dla mnie jest trochę nienaturalnie gładka, pozbawiona jakichkolwiek ostrych krawędzi...Pozycja krasnala mi się podoba, ale trochę zlewają mi się te różno-kolorowe kreski na nim...może to wina fotki. Jak możesz to zrób zbliżenie tego krasia