Odważne, szczególnie jak na sytuacje w której wszystko jest publiczne (forum PKS), gdzie widać jak się chłopaki zgadzają z koniecznością zrobienia czegoś z banerem tylko ustalają co ...PiotrB pisze:Twórcy turnieju tego nie zmienią.. jak się już zdecydowali na tego kompa to biorą go w całości. Najgorsze jest to do tych gości z Pksu nic nie dociera... Dębek dostał wpierdziel od Mastera na silesianie i takiego hejta od tego czasu załapał do he że nawet nie ma o czym z nimi gadaćPrymitywne ale prawdziwe...jest wiele dużo większych przegięć których pks nie reguluje
Żeby nie było że of top to o której jest przewidziane zakończenie turnieju?
Bielsko-Biała, 30.11.2013, 2100pkt, Mistrzostwa Podbeskidzia
Re: Bielsko-Biała, 30.11.2013, 2100pkt, Mistrzostwa Podbeski
Przyłączam się do pytania.PiotrB pisze:
Wisła Kraków.
a jaką masz rozpiskę jeśli można spytać ?Laik pisze:zgadzam sie ale przyjelismy cala polska mysl szkoleniowa w komplecie (sam tez bede grap HE:-P)
Podbijam.PiotrB pisze:
Czy będzie podane coś poza godziną rozpoczęcia turnieju?
Wisła Kraków.
Już wpisane, planowana godzina zakończenia 19:30
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Teclis, banner, 4 bolce - to szkielet, reszta jest do przemyślenia po Knurowie...Albo_Albo pisze:a jaką masz rozpiskę jeśli można spytać ?Laik pisze:zgadzam sie ale przyjelismy cala polska mysl szkoleniowa w komplecie (sam tez bede grap HE:-P)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
https://www.facebook.com/groups/bbwkrk/Kosmo pisze:Potrzebuję transportu z Krakowa żeby przyjechać. Anyone?
http://www.blablacar.pl/
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- RedScorpion
- Falubaz
Witam
Proszę o dopisanie jeśli jest jeszcze miejsce
Nayan-DOCH
Nathan- SK/BOCH
Pozdrawiam
Proszę o dopisanie jeśli jest jeszcze miejsce
Nayan-DOCH
Nathan- SK/BOCH
Pozdrawiam
Piotruś, za przeproszeniem, odstosunkuj się ode mnie z łaski swojej.Twórcy turnieju tego nie zmienią.. jak się już zdecydowali na tego kompa to biorą go w całości. Najgorsze jest to do tych gości z Pksu nic nie dociera... Dębek dostał wpierdziel od Mastera na silesianie i takiego hejta od tego czasu załapał do he że nawet nie ma o czym z nimi gadaćPrymitywne ale prawdziwe...jest wiele dużo większych przegięć których pks nie reguluje
Swoje dziecinne podsrywki też sobie daruj, bo z tych mam tylko niezły ubaw.
Powody, dla których ludzie z Tobą gadają do pewnego momentu, a potem odpuszczają, są z goła inne niż Ci się wydaje.
Pozdrawiam Cię serdecznie, a resztę przepraszam za offtop.

Ty Dębek masz tytaniczną cierpliwość 
Jako że Denis maluje nie pracuje jak chińskie dziecko, a raczej takie afroamerykańskie w kolejce po ocjal, to mnie nie bedzie! Epidemiusem wygra kto inny

Jako że Denis maluje nie pracuje jak chińskie dziecko, a raczej takie afroamerykańskie w kolejce po ocjal, to mnie nie bedzie! Epidemiusem wygra kto inny

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dębek pisze:Piotruś, za przeproszeniem, odstosunkuj się ode mnie z łaski swojej.Twórcy turnieju tego nie zmienią.. jak się już zdecydowali na tego kompa to biorą go w całości. Najgorsze jest to do tych gości z Pksu nic nie dociera... Dębek dostał wpierdziel od Mastera na silesianie i takiego hejta od tego czasu załapał do he że nawet nie ma o czym z nimi gadaćPrymitywne ale prawdziwe...jest wiele dużo większych przegięć których pks nie reguluje
Swoje dziecinne podsrywki też sobie daruj, bo z tych mam tylko niezły ubaw.
Powody, dla których ludzie z Tobą gadają do pewnego momentu, a potem odpuszczają, są z goła inne niż Ci się wydaje.
Pozdrawiam Cię serdecznie, a resztę przepraszam za offtop.
Byłem pierwszą osobą która wierzyła że PKS coś zmieni i mówiłem to głośno kiedy prawie wszyscy się śmiali z tego pomysłu...niestety potem było już tylko gorzej i zawiedliście moje zaufanie. Mieliście zrobić proste reguły regulujące najważniejsze przegięcia . W mojej opinii niestety wam się nie udało. A do Ciebie czuje szczególny żal bo wydawało mi się że jesteś rozsądnym człowiekiem. Restrykcje HE były Twoją inicjatywą i pojawiły się po Silesianie. Reszta nasunęła mi się sama ...w sumie sam nie wiem czemu ...

I na tym polega cały Twój problem Piotrze.
Używasz słów, które nijak nie przystają do rzeczywistości, operujesz w sferze insynuacji i domysłów, które bierzesz za pewnik. Mierzysz innych jakąś dziwną miarą. Zakładasz, że ludzie, którzy sądzą inaczej są albo małostkowi albo głupi.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7&start=20
Niestety jak widzisz zbyt często Ci "się nasuwa".
pozdr.
Kto się śmiał? Jacy prawie wszyscy?Byłem pierwszą osobą która wierzyła że PKS coś zmieni i mówiłem to głośno kiedy prawie wszyscy się śmiali z tego pomysłu
Używasz słów, które nijak nie przystają do rzeczywistości, operujesz w sferze insynuacji i domysłów, które bierzesz za pewnik. Mierzysz innych jakąś dziwną miarą. Zakładasz, że ludzie, którzy sądzą inaczej są albo małostkowi albo głupi.
Czyżby? Silesian był 28-29 września.Restrykcje HE były Twoją inicjatywą i pojawiły się po Silesianie. Reszta nasunęła mi się sama ...w sumie sam nie wiem czemu ...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7&start=20
Niestety jak widzisz zbyt często Ci "się nasuwa".
A ja już jestem zmęczony słuchaniem Twoich żalów. Weź to na klatę. Będą pewnie updaty PKSu i sądząc po Twoich dotychczasowych postach jeszcze nie raz będziesz miał żal i sądził, że nic się nie udało.A do Ciebie czuje szczególny żal bo wydawało mi się że jesteś rozsądnym człowiekiem.
pozdr.