Bielsko-Biała, 30.11.2013, 2100pkt, Mistrzostwa Podbeskidzia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Re: Bielsko-Biała, 30.11.2013, 2100pkt, Mistrzostwa Podbeski

Post autor: Leoh »

PiotrB pisze:Twórcy turnieju tego nie zmienią.. jak się już zdecydowali na tego kompa to biorą go w całości. Najgorsze jest to do tych gości z Pksu nic nie dociera... Dębek dostał wpierdziel od Mastera na silesianie i takiego hejta od tego czasu załapał do he że nawet nie ma o czym z nimi gadać :) Prymitywne ale prawdziwe...jest wiele dużo większych przegięć których pks nie reguluje :)

Żeby nie było że of top to o której jest przewidziane zakończenie turnieju?
Odważne, szczególnie jak na sytuacje w której wszystko jest publiczne (forum PKS), gdzie widać jak się chłopaki zgadzają z koniecznością zrobienia czegoś z banerem tylko ustalają co ...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

bez znaczenia - wchodzi nowe euro.... cały ten pks szybko odejdzie w niebyt jako kolejny chybiony pomysł...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

PiotrB pisze:
Przyłączam się do pytania.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Master
Wałkarz

Post autor: Master »

Nie żebym się czepiał ale ktoś mnie wykreślił ze zgłoszonych ;)
Polacy są zbyt inteligentni jak na swoją szerokość geograficzną.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

bo to lokal :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Laik pisze:zgadzam sie ale przyjelismy cala polska mysl szkoleniowa w komplecie (sam tez bede grap HE:-P)
a jaką masz rozpiskę jeśli można spytać ?

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

Mam pytanko ktos jedzie z krakowa autem i ma wolne miejsce? i o ktorej jesr przewidziany wyjazd/przyjazd, moze bym sie skusil jesli mialbym wolne w pracy:)
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

PiotrB pisze:
Podbijam.

Czy będzie podane coś poza godziną rozpoczęcia turnieju?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Podbiję do DeBeliala i podamy czas. Przepraszam w imieniu klubu za poślizg :)
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Już wpisane, planowana godzina zakończenia 19:30

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Albo_Albo pisze:
Laik pisze:zgadzam sie ale przyjelismy cala polska mysl szkoleniowa w komplecie (sam tez bede grap HE:-P)
a jaką masz rozpiskę jeśli można spytać ?
Teclis, banner, 4 bolce - to szkielet, reszta jest do przemyślenia po Knurowie...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Potrzebuję transportu z Krakowa żeby przyjechać. Anyone?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Będę ostatecznie grał Chadecją.

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

prosze o dopisanie mnie! BoCh
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Kosmo pisze:Potrzebuję transportu z Krakowa żeby przyjechać. Anyone?
https://www.facebook.com/groups/bbwkrk/
http://www.blablacar.pl/
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Witam
Proszę o dopisanie jeśli jest jeszcze miejsce
Nayan-DOCH
Nathan- SK/BOCH
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Twórcy turnieju tego nie zmienią.. jak się już zdecydowali na tego kompa to biorą go w całości. Najgorsze jest to do tych gości z Pksu nic nie dociera... Dębek dostał wpierdziel od Mastera na silesianie i takiego hejta od tego czasu załapał do he że nawet nie ma o czym z nimi gadać :) Prymitywne ale prawdziwe...jest wiele dużo większych przegięć których pks nie reguluje :)
Piotruś, za przeproszeniem, odstosunkuj się ode mnie z łaski swojej.
Swoje dziecinne podsrywki też sobie daruj, bo z tych mam tylko niezły ubaw.
Powody, dla których ludzie z Tobą gadają do pewnego momentu, a potem odpuszczają, są z goła inne niż Ci się wydaje.
Pozdrawiam Cię serdecznie, a resztę przepraszam za offtop.
Obrazek
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ty Dębek masz tytaniczną cierpliwość :P

Jako że Denis maluje nie pracuje jak chińskie dziecko, a raczej takie afroamerykańskie w kolejce po ocjal, to mnie nie bedzie! Epidemiusem wygra kto inny :(
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dębek pisze:
Twórcy turnieju tego nie zmienią.. jak się już zdecydowali na tego kompa to biorą go w całości. Najgorsze jest to do tych gości z Pksu nic nie dociera... Dębek dostał wpierdziel od Mastera na silesianie i takiego hejta od tego czasu załapał do he że nawet nie ma o czym z nimi gadać :) Prymitywne ale prawdziwe...jest wiele dużo większych przegięć których pks nie reguluje :)
Piotruś, za przeproszeniem, odstosunkuj się ode mnie z łaski swojej.
Swoje dziecinne podsrywki też sobie daruj, bo z tych mam tylko niezły ubaw.
Powody, dla których ludzie z Tobą gadają do pewnego momentu, a potem odpuszczają, są z goła inne niż Ci się wydaje.
Pozdrawiam Cię serdecznie, a resztę przepraszam za offtop.

Byłem pierwszą osobą która wierzyła że PKS coś zmieni i mówiłem to głośno kiedy prawie wszyscy się śmiali z tego pomysłu...niestety potem było już tylko gorzej i zawiedliście moje zaufanie. Mieliście zrobić proste reguły regulujące najważniejsze przegięcia . W mojej opinii niestety wam się nie udało. A do Ciebie czuje szczególny żal bo wydawało mi się że jesteś rozsądnym człowiekiem. Restrykcje HE były Twoją inicjatywą i pojawiły się po Silesianie. Reszta nasunęła mi się sama ...w sumie sam nie wiem czemu ... :roll:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

I na tym polega cały Twój problem Piotrze.
Byłem pierwszą osobą która wierzyła że PKS coś zmieni i mówiłem to głośno kiedy prawie wszyscy się śmiali z tego pomysłu
Kto się śmiał? Jacy prawie wszyscy?
Używasz słów, które nijak nie przystają do rzeczywistości, operujesz w sferze insynuacji i domysłów, które bierzesz za pewnik. Mierzysz innych jakąś dziwną miarą. Zakładasz, że ludzie, którzy sądzą inaczej są albo małostkowi albo głupi.
Restrykcje HE były Twoją inicjatywą i pojawiły się po Silesianie. Reszta nasunęła mi się sama ...w sumie sam nie wiem czemu ... :roll:
Czyżby? Silesian był 28-29 września.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7&start=20
Niestety jak widzisz zbyt często Ci "się nasuwa".
A do Ciebie czuje szczególny żal bo wydawało mi się że jesteś rozsądnym człowiekiem.
A ja już jestem zmęczony słuchaniem Twoich żalów. Weź to na klatę. Będą pewnie updaty PKSu i sądząc po Twoich dotychczasowych postach jeszcze nie raz będziesz miał żal i sądził, że nic się nie udało.
pozdr.
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ