A więc mam:
-2x40 klanbraci
-Aboma
-20x plague monki
-4x ratogry z packmasterami
-warlord
-Inżynier
Piszcie co zmienić itd. za wszystkie rady z góry dzięx!
Moderator: Hoax
BSB = sztandar armiiMarkusNord pisze:Koledze chodzi o odwzorowanie wykupionego sprzętu (np. tarcz i włóczni) na figurkach
Ponieważ też zaczynam grać skavenami a do WFB wracam po długoletniej przerwie (do tej pory grałem w WH40k a w WFB grałem za czasów 4 i 5 edycji) mam pytanie. Czy abomka jest naprawdę niezbędna do grania? Pomijam, że to straszna szkarada na stole i owszem zasady są niezaprzeczalnie in plus ale czy ktoś próbował grać skutecznie bez niej? I czy mógł bym prosić o rozwinięcie wszystkich skrótowców dotyczących skavenów (chodzi np. o BSB) gdyż nadal trochę się gubię. Z góry dzięki.
Można tak to ująć.malytroglodytaPL pisze:czyli że lepiej wystawić trochę więcej slave'ów?
Niezbędna nie jest, sam mam zamiar grać 2xDoomwheel & 2xLatarka. A co do jej aparycji, to wg mnie jest to epicki model. Ma w sobie to coś i jest ultra klimatycznyMarkusNord pisze:Czy abomka jest naprawdę niezbędna do grania? Pomijam, że to straszna szkarada.
Ja bym na Twoim miejscu zostawił sobie przynajmniej 40 clanratów.malytroglodytaPL pisze:no dobra, w takim razie przerobię klanbratów na sklave'ów, tylko ze musze trochę ich dokupic (40 pkt za 80zl?!)
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.