Kraków 14.12.2013 2400 Euro- Legionowa wigilia
Re: Kraków 14.12.2013 2400 Euro- Legionowa wigilia
Znajdzie się, jest jeszcze 5 wolnych miejsc wg zapisów Dyda 

Wisła Kraków.
Nie to nie! Prosić się nie będę 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
poszło
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie będzie Syrafa i Fluffiego
Wisła Kraków.
Dydu, nie da sie drukowac niezrealizowanych przelewow. Mozna tylko wydrukowac zlecenie wykonania przelewu. A to mozna anulowac przez weekend.
To jeden z tych wyjatkow kiedy powinno sie zwracac przedplate, bo kase potrzebujesz dzisiaj a nie w poniedzialek i to jeszcze kiedy przelew nie zostanie anulowany
.
Takie zlecenie to mozna spokojnie wlasnie teraz sobie zrobic i wydrukowac. Wygooglajcie sobie temat wykonywania przelewow w roznych bankach i nastepnym razem zrobcie tak aby sie to sie timingi zgadzaly.
http://www.kiedykasa.pl/
To jeden z tych wyjatkow kiedy powinno sie zwracac przedplate, bo kase potrzebujesz dzisiaj a nie w poniedzialek i to jeszcze kiedy przelew nie zostanie anulowany

Takie zlecenie to mozna spokojnie wlasnie teraz sobie zrobic i wydrukowac. Wygooglajcie sobie temat wykonywania przelewow w roznych bankach i nastepnym razem zrobcie tak aby sie to sie timingi zgadzaly.
http://www.kiedykasa.pl/
Dzięki wielkie za fajny turniej. Miejsce bardzo miłe, wygodne. Szkoda ostatniej bitwy granej w wielkim pośpiechu - niepotrzebnie, bo i tak spóźniłem się na autobus i czekam na dworcu na kolejny. Chętnie będę wpadał na kolejne turnieje.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Specjalnie, poćwiczyć nowe euro i złapać pkt do ligii.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Specjalnie wpadł, to nasz Man of the Day! 
Topka:
1. Leoh
2. Maryś
3. Kosa
4. Sevi
Resztę wrzuci jutro Dydu, bo ma pełne wyniki.
Khuman - zapraszamy!!

Topka:
1. Leoh
2. Maryś
3. Kosa
4. Sevi
Resztę wrzuci jutro Dydu, bo ma pełne wyniki.
Khuman - zapraszamy!!
Wisła Kraków.
Niestety, przy składaniu blatów nie znaleźliśmy.SirJayawarden pisze:Nie znalazł ktoś traya na 5x4 podstawek piechoty, wykończony kamyczkami i trawą?
Wisła Kraków.
Super że przyjechali goście z poza Karkowa. Brawo przede wszystkim dla Marysia. Fajnie chłopaku że chciało ci się tłuc taki kawał drogi na lokala, zapraszamy ponownie.
Turniej super. Moja rozpiska rewelacyjna.
Podziękowałbym przeciwnikom za miłe bitwy ale ... za sprawą Oposa stał sie cud. Otóż w trzeciej bitwie - zdenerwowałem się ! Tak, tak było, sam nie wierze, zszokowani byli przede wszystkim obecni na turnieju. No cóż bywa kiedy można pić na turnieju, ma szczęście do rękoczynów nie doszło
Ostatecznie skończyłem na 10 miejscu czyli idealnie w środku, rewalka !
Turniej super. Moja rozpiska rewelacyjna.
Podziękowałbym przeciwnikom za miłe bitwy ale ... za sprawą Oposa stał sie cud. Otóż w trzeciej bitwie - zdenerwowałem się ! Tak, tak było, sam nie wierze, zszokowani byli przede wszystkim obecni na turnieju. No cóż bywa kiedy można pić na turnieju, ma szczęście do rękoczynów nie doszło

Ostatecznie skończyłem na 10 miejscu czyli idealnie w środku, rewalka !
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
chłopaku ...chłe chłe...ja to już całkiem nie łapie tego slangu
... Dibo ! Od dziś ci mówię ciśnieniowcu!
No taka prawda że gorzałka raczej nie służy dobrzej grze - no chyba że jest się Kosą - graliśmy pierwszą bitwę i doprowadziliśmy się około południa do stanu że ciężko było punkty policzyć a potem kosa był trzeci
lol...