Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Sicilian Studio
Bardzo udana praca Podoba mi się skóra na szamanie, płaszczyk też świetny Jedyne co bym proponował to więcej trawki na podstawce
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najlepsza jest skóra, laga i broń ...
ork jest na prawdę w pytkę, może tylko płaszcz bym faktycznie zróżnicował, skóra za to jest super, nie jednolita, nie wybielona na końcach, jak to lubisz robić .Natomiast podstawka zupełnie mi sie nie podoba, jakaś taka ciastolina, niby kolor pustyni a tu obok grzyby i jakiś bluszcz, nie trafia to do mnie. squig też mi nie leży dziwne trochę te łuski z tymi białymi gwiazdkami i, tu już rzecz gustu ale kolory mi się kompletnie nie podobają.
Ork - ogólnie mega, słabe tylko łuski na płaszczu, powinny się jakoś wyróżniać
Squig - podoba mi się, natomiast krechy itp na grzbiecie cóz, mogą się podobać, ale to nie w moim guście, imho słabe. Czystsze i gładsze przejścia byłyby spoko.
Podstawka - jest OK, ale szału nie ma, chyba nigdy na pustyni nie byłeś.
Squig - podoba mi się, natomiast krechy itp na grzbiecie cóz, mogą się podobać, ale to nie w moim guście, imho słabe. Czystsze i gładsze przejścia byłyby spoko.
Podstawka - jest OK, ale szału nie ma, chyba nigdy na pustyni nie byłeś.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Wszystko ładnie, tylko podstawka trochę nie pasuje;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Uwierz mi ze aż tak nie odstaje... Wiem ze podstawka ssie ale squig jest przyzwoicie pomalowany. Zdjęcie go psuje. Wiem ze kolory tez sa dość dziwne ale jak patrzeć na samo malowanie to wyglada dobrze, jak mówię-zdjęcie kompletnie niszczy prace... Tzn to moje zdanie tylko.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Pan Mamikon
Domyślam się, że to na konkurs jest tylko, że w konkursie z tego co pamiętam tematyką jest pojedynczy model a tu masz squiga z jednego zestawu oraz Wurrzaga z zupełnie innego zestawu o ile mnie pamięć nie myli. Jednym słowem już na samym początku praca powinna być zdyskwalifikowana.....czemu nie pozostałeś przy "prawilnym" panu? ;]
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec