Kod: Zaznacz cały
2nd Warp-Lightning Cannon (counts as 2)/2nd Doomwheel/Hellpit Abomination (max 1)/Screaming Bell, max 2
Moderator: swieta_barbara
Kod: Zaznacz cały
2nd Warp-Lightning Cannon (counts as 2)/2nd Doomwheel/Hellpit Abomination (max 1)/Screaming Bell, max 2
Mnie się wydaje, że z tego zapisu wynika 5 warlocków plus suka, albo 6-10 warlocków bez suki.De - rozluźnione bo a)wchodzi duzo duzo pesteczek bo kusze nie sa w limicie tylko bolce i shades albo b) mozna miesc wreszie suke z death i solidny (9) klocek warlocków - lubię to. (btw Bartku, jestes młotem ...)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
zasugerowałem się podkreśleniemOpos pisze:Że Hę? Nic nie zmienili w stosunku do v.1-Qc- pisze:HE - należała się ta linia jak psu buda
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.