Tyle to wiem.Asassello pisze:Pytajcie organizatorów turniejów.
Bardziej chodzi czy to jest oficjalny draft nr 2 czy jeszcze nie ?
Jeśli oficjalny to nie widzę sensu grania na poprzednią wersję, tymbardziej jeśli mam zmiany w pkt.
Moderator: swieta_barbara
Tyle to wiem.Asassello pisze:Pytajcie organizatorów turniejów.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Luc pisze:Tyle to wiem.Asassello pisze:Pytajcie organizatorów turniejów.
Bardziej chodzi czy to jest oficjalny draft nr 2 czy jeszcze nie ?
Jeśli oficjalny to nie widzę sensu grania na poprzednią wersję, tymbardziej jeśli mam zmiany w pkt.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Bo na forum u nich jeszcze nie widać dlatego pytamGokish pisze:Furion tam napisał jak podawal linka, że to WIP oficjalny chyba
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
jak widać mandat wolny działa jednakowo w każdym wybranym w wyborach ciele...Barbarossa pisze:Natomiast istotnie feedback kapitanów został pieczołowicie zebrany i włożony tam, gdzie światło nie sięga, sądząc ze zmian.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
doprecyzują pewnieAndrzej pisze:kazda machina liczy sie za 1
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
By zachować pozory?Dymitr pisze:@Capts feedbck
O dziwo mieli w poważaniu. Właściwie po co się o ten feedback prosi?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..