Kraków, 28.12, 1600, Ostatni turniej w sezonie
Re: Kraków, 28.12, 1600, Ostatni turniej w sezonie
Ja już jestem spakowany na 1600 więc prosze nie zmieniać formatu 

no coś ty - nic nie będzie zmieniane - Suchy się nawet nie zapisał ,więc nie wiem czemu ma służyć to jego płakanie. Format będzie grany i rozwijany i koniec kropka. Jeśli komuś nie odpowiada - może wybrać inne oferty w pobliżu 

Nie ma możliwości zmiany formatu.
Turniej na euro w tym miesiącu był, teraz czas małych punktów
Turniej na euro w tym miesiącu był, teraz czas małych punktów

Wisła Kraków.
PiotrB pisze:no coś ty - nic nie będzie zmieniane - Suchy się nawet nie zapisał ,więc nie wiem czemu ma służyć to jego płakanie. Format będzie grany i rozwijany i koniec kropka. Jeśli komuś nie odpowiada - może wybrać inne oferty w pobliżu
uwielbiam takie customer service

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jaki customer taki servis Laik
Jakoś od 10 lat prowadzę biznes i daje radę a trudnych klientów po prostu banuje
I dzięki temu nie mam ich coraz mniej tylko o dziwo coraz więcej oraz święty spokój... To tylko na BP ludziom się wydaje że wszystko im wolno , w relanym świecie działają trochę inne reguły...
Co do Plazy to rzucie marchewkę - czyli Voucher do kina dla tego kto tam będzie (przecież macie
. Ja myślę w dobie nowego hobbita znajdziecie chętnych na pokaz...

Co do Plazy to rzucie marchewkę - czyli Voucher do kina dla tego kto tam będzie (przecież macie

Są bilety do kina dla osób biorących udział w pokazie.
Wisła Kraków.
-
- Falubaz
Spoko najpewniej mógłbym zagrac w tej plazie. 28 grudnia tak? O której? I kto to koordynuje zey wam teamtu nie zasmiecac juz? 

Wisła Kraków.
Szkoda..
Proszę powolutku zacząć myśleć o przedpłatach
Proszę powolutku zacząć myśleć o przedpłatach

Wisła Kraków.
-
- Wałkarz
Miałbym pytanie do graczy posiadających armię Imperium, a grających inną armią: czy bylibyście tak mili i użyczyli początkującemu graczowi 4 demigryfów, żebym nie musiał wystawiać kartoników? Bardzo was proszę 

Ostatni dzwonek na przedpłaty!
Aby były zaksięgowane dobrze je zrobić do 12.
Zaktualizowana lista zgłoszonych i przedpłaty.
Aby były zaksięgowane dobrze je zrobić do 12.
Zaktualizowana lista zgłoszonych i przedpłaty.
Wisła Kraków.
Potrzebuje 10 chosenów. Ewentualnie warriorów bo sie zbytnio od chosenów nie różnią. Warshrine też przygarne ale nie jest wymagany 

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)