Pająk pisze:tył też strzela...
No to mnie kumple zwałowali i to bez mydła... nie ma to jak koledzy.
W tym wypadku polecam tak jak przedmówcy 2x3 . Postrzela i coś lekkiego na 50% zje
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Afro
Pająk pisze:tył też strzela...
ale wole ich zamiast zwykłych bulli mimo że 13 ptk za sztukę więcej ale + że strzela ;pSevi pisze:2x4 spoko, tylko że taki oddział dużo kosztuje (a niewiele robi)
Tylko ja maxuje cory IG a oprócz mournów nic innego niż lb mi się nie podoba (no kotki);) a głównie chodzi mi o to by nie grać tak jak wszyscy nie muszę oczywiście przedstawiać rozpiski standard gdzie gra 90 % ludzi grający Ogrami... Bo sami nic nie kombinują i nie chcą grać czymś bo ktoś powie że to takie a to takie ale tu nie chodzi Tylko o jednostkę ale Twoje ruchy i trochę szczęścia w kościach...Silvestro pisze:Tylko że Bulle są w core, a Leadbelchersi w Specialach. Wolę wydać te punkty na coś lepszego (Mourny, a jak już koniecznie ma strzelać to Maneaterów), gdyby byli w Core to brałbym bez wahania
Nie ... mi o zmianie armii bo to nie o to chodzi strzelanie mnie nie interesuje ja chcę po prostu grać na LB i wszystko w temacie i mam to gdzieś czy komuś się to podoba czy nie... A po zavtym jak bym chciał strzelać wybrałbym the empire albo jakieś syfiaste elfy...Silvestro pisze:Jeśli nie chcesz grać tak jak wszyscy to polecam Scrappę zamiast IB oraz oddział Yeti. Nie zapomnijmy o Gigancie. Maneaterami gra większość bo to dobra jednostka. Leadbelchersi tacy nie są. Jeśli chcesz koniecznie strzelać to zmień armię na krasnale. Ogry to zdecydowany napór ( BTW podobała mi się zasada z 7 edycji, kiedy strzelało się artylerką )
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne