Dark elfy na 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

zafael pisze:5c czarow zdecydowanie, (i tak nie trafiam akurat potrzebnego jednak raz zdazylo mi sie trafic wszystkie slabe)
Skoro i ty i Jankiel tak mówicie to zapewne macie rację ;). Chyba to zmienię. A co do mantysi to mówię ze bardziej chodzi mi o drugie latające US 5 niż terror ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Rozpa super :) ja bym dostał od niej bęcki ( no cyba ze miałbym cyrk i 2 trebki :P ale na swojej standardowej retce to po odstrzeleniu pegazów leże :P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

"ale rozpa ciekawa i chętnie zobaczyłbym na turniejach więcej tego typu eksperymentów. "

Jak zagrałem czymś w tym stylu ostatnio w bardzie, to się dowiedziałem, że psuję przeciwnikowi całą przyjemność z battla :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Jankiel pisze: Jak zagrałem czymś w tym stylu ostatnio w bardzie, to się dowiedziałem, że psuję przeciwnikowi całą przyjemność z battla :)
cos ostatnio mam wrazenie ze dzieki mlodemu i kilku innym osobnikom, na Pomorskich lokalach wystepują najbardziej zhardcoryzowane rozpiski turniejowe w Polsce... tymbardziej wydaje mi sie tak, jak sie to u góry czyta ;)

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Ja gram bez menflajersow - wszyscy maja chyba uczulenie na nich, a tak to nawet nie mrukna :)

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Młody miałeś ogrywać Woch na nowe euro, a ty z czymś takim wyjeżdżasz. I to selekcjoner...
Co do rozpy to ciekawy taki strzelający monster truck.
A i wywal mengili, obecnie dw nie jest armią.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

7 letnia nekromancja... Pobiłeś rekord forum!
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ciekawe jak długo szukal tak starego postu ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

niedaleko - zreszta zalezy, ja sobie czytam stare tematy :D Pyskujący Fisher to jest to (pozdro :D)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

obczajcie temat Marysia i orków, to tu to marna podróbka. Stare, było.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dymitr nie deprecjonuj mojej pięknej i kreatywnej aktywności. Specjalnie się postarałem i wybrałem tmat osoby znanej, na który odpowiadały osoby wciąż aktywne. Do tego dość ciekawy ze względu na to, iż sama rozpiska jest po prostu zabawna, i kiedyś również była. Do tego tytuł nekromanty stulecia mi przysługuje bezwzględnie, gdyż 7 lat jest obecnie nie do pobicia :D
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

sorry, nie czytam postów z wyrazami w stylu deprecośtam :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

ODPOWIEDZ