Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX

Post autor: Jasif »

Oficjalnie - bigosu nie będzie.
Udało się załatwić zniżkę do restauracji Victoria, która dowozi żarcie.
Za 11 zł jest zestaw obiadowy : zupa+2danie. Szczegóły dogram jak znajdą się chętni. Będziemy naciskać na przedpłatę w kwestii obiadów. Na chwilę obecną przewidziany zestaw wyglądałby tak :
-Rosół/Pomidorowa
-Schabowy/Kurczak
-Frytki
-Surówka
Jeśli są chętni, to ogarniemy temat. Można też zamówić inne pyszności, wrzucę menu jutro.
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Bigos :evil:

Ja jestem chętny na żarcie ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
sly
Chuck Norris

Post autor: sly »

ja pozostaje przy C "nic"
Oya, Oya, Oya !!!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Nie rozumiem tej niechęci do jedzienia :roll:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

+1
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Oj Pixel Pixel my po prostu jako SS żywimy podejrzenia co do bigosu Jasifa (czyli de facto 8 bili)
Trafisz w 3 bitwie na pierwszy stół a tu jebs taka sraka bo się bigosu najadłeś :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Wtedy idziesz jak przywódca wasz SS - Król Słońce, przysiąść, posiedzieć, ze strachu zrobic pod siebie, sprawe przemyśleć, piżmo na koniec wypuścić, po czym wrócić do boju i walczć, by zasadzić taka maskę by stoły sie ugiely, a cala sala przyklękła by oddać Ci cześć, Tobie i BIGOSOWI, który to sprawił.

Dziękuje za uwagę. Dobranoc.
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

O srace coś wiecie, a o dobrym bigosie nic!! ;)

Bigos który zaserwował Big Boss rok temu to była poezja!
Ale skoro chcecie jeść kebab za 9 zł zamiast porządnego jedzenia za 11 zł to już wasza sprawa ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Żarcie ogarnę dzisiaj. Będzie można przedpłatę od razu za turniej i obiad zrobić.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Eltharion pisze:Oj Pixel Pixel my po prostu jako SS żywimy podejrzenia co do bigosu Jasifa (czyli de facto 8 bili)
Trafisz w 3 bitwie na pierwszy stół a tu jebs taka sraka bo się bigosu najadłeś :mrgreen:
Jak już siejesz hejt, to wiedz, że bigos jest Legionowy, bo BigBoss go robił :wink:

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Sevi pisze:Nie rozumiem tej niechęci do jedzienia :roll:
Rowniez jestem za opcja C - nic. Nie jest to zwiazane z niechecia do jedzenia tylko spowodowane estetyką i graniu przy czystych blatach bez sosow i walajacych sie talerzy czy kartonow/opakowan/talerzykow.

@Sevi
Jak chcesz sobie pojesc to moge polecic Ci kilka fajnych krakowskich restauracji. Nie musisz na turniej jechac :-)

Mnie granie tak nakrece ze dopiero po trzeciej bitwie uswiadamiam sobie ze nic nie jadlem i mam zjazd energetyczny... wfb to dobry narkotyk.
\/\

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Jasif pisze:
Eltharion pisze:Oj Pixel Pixel my po prostu jako SS żywimy podejrzenia co do bigosu Jasifa (czyli de facto 8 bili)
Jak już siejesz hejt, to wiedz, że bigos jest Legionowy, bo BigBoss go robił :wink:
Nie ważne
"Jedna piłka" :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

jednak nie bedzie zielono, wycofuje sie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

he he no właśnie - BigBoss to jest teraz legionowy a nie laikowy... :mrgreen: zresztą większość bielszczan czeka ten wybór prędzej czy później :) kwestia czasu :mrgreen: Albo SS albo Legion. Tak czy inaczej czas uczyć się jeść bigos ! Który - uwaga Butan! - można zjeść nie świniąc dookoła siebie a BigBoss robi go naprawdę zajebisty.... rok temu to był mistrzostwo świata!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
sly
Chuck Norris

Post autor: sly »

chyba, że ktoś najzwyczajniej w świecie nie lubi bigosu
Oya, Oya, Oya !!!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

widze Piotrze ze z barwami i retoryke przyjales, wiedz ze Osma Bila ma sie calkiem dobrze, czego przykladem jest caly konczacy sie sezon oraz turniej, w ktorego temacie sie wypowiadasz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Tak ! Król Słońce mnie oświecił i naprowadził właściwą drogę :) wreszcie jestem nawrócony :mrgreen: - A tak poważnie po prostu troluje tak jak Ty w wielu turniejowych wątkach krakowskich :)... nie wbijaj tam szpilek (nomen omen) a i ja zostawię Cię w spokoju :) ...Wesołych Świąt! :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Widze ze mnie zabraklo, ale natura pustki nie znosi :D Laik nie marudź, przecież wszyscy wiemy że 8 w nazwie klubu bierze sie z maksymalnej liczby czlonków... :D :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Na wszystkie pytania,pmki, maile odppwiem do soboty
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

-Qc- pisze:Widze ze mnie zabraklo, ale natura pustki nie znosi :D Laik nie marudź, przecież wszyscy wiemy że 8 w nazwie klubu bierze sie z maksymalnej liczby czlonków... :D :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Made my day :!:

ODPOWIEDZ